Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezon finali sosyal medyada dünya gündemine girdi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezon finali sosyal medyada dünya gündemine girdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizi “Kızılcık Şerbeti” nin dün akşam ekrana gelen sezon finali Türkiye’yi ekrana kilitledi.

Dizinin oyuncularının başarılı performanslarıyla büyülediği bölüm sarsıcı hikayesiyle büyük beğeni topladı. Kızılcık Şerbeti her hafta olduğu gibi reyting sıralamasında zirveye adını yazdırdı. AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytingler elde edildi. Dizi tüm kişiler kategorisinde de yine çok başarılı sonuçlar elde etti ve tüm izleyici gruplarında gün birincisi olarak yaz arası verdi.

Sosyal medyayı sallayan dizi, #Kızılcık Şerbeti etiketi ile Türkiye’de 11 saat, Dünya gündeminde yaklaşık 5 saat kalarak X’in TT listesine girdi. Sezon finaline Ömer ve Görkem’in ilişkisinin ortaya çıkmasıyla Ünallar’ın konağında yaşanan büyük kaos damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti, 3.sezonuyla Show TV ekranında fırtınalar estirmeye devam edecek.

Kızılcık Şerbeti sezon finaliyle cuma saat 20.00’de Show TV’de!