Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe ile Alev gerginliği yükseliyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe ile Alev gerginliği yükseliyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sekizinci yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Nursema’nın Doğa’ya söylediği tehditkar sözlerin dikkat çektiği tanıtımda Fatih’in kıskançlığı Doğa’yı şoke ediyor.

İki ailenin yeniden bir araya geldiği anlarda Pembe ve Alev arasında gerilim yükselirken Fatih’in, Alev ve Abdullah meselesi yüzünden annesine hesap sorması evde sesleri yükseltiyor. Büyük bir üzüntü yaşayan Doğa’nın ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti’nin yayınlanan 7. bölümünde bölümünde Pembe ve Abdullah’ın; Alev’in ofisinde karşılaşması yeni bir krize neden oldu. Kıvılcım yaşanan yanlış anlaşılmada Alev’in suçunun olmadığını söylemek için yalıya gitse de Pembe’yle yaptığı konuşmada istediği sonuca varamadı. Hem ağabeyi Abdullah’a hem de Kıvılcım’a destek olan kişi ise Ömer oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe ile Alev gerginliği yükseliyor! 7

Yaşanan olayda annesinin yanında duran Nursema ise Umut’un buluşma teklifini kabul etti. İkilinin ilk buluşmasında Nursema’nın çekingen tavırlar sergilemesi bölümün renkli anlarına sahne oldu. Ailenin bebek beklediği için Doğa’ya olan ilgisini kıskanan Nilay, Doğa’nın yeniden üniversiteye başladığını öğrendi. Bu durumu öğrenen Fatih soluğu okulda aldı.

Aynı sırada kızına okul çıkışı sürpriz yapmak için gelen Kıvılcım gördüklerine inanamadı. Fatih’in tartışarak Doğa’yı okuldan çıkartmasına şahit olan Kıvılcım’ın, kızını korumak için Fatih’in karşısına geçtiği anlar final sahnesine damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!