Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde de ekran başındaki izleyicilerde de motivasyon yüksek!

Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde de ekran başındaki izleyicilerde de motivasyon yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin setinden zaman zaman oyuncular tarafından yapılan paylaşımlar, kimi zaman yapımcı tarafından yayınlanan kamera arkası görüntüleri motivasyonu yüksek bir çalışma yapıldığını gösteriyor.

Dizinin oyuncuları da kısa süre içinde birbirleri ile güçlü bir uyum yakaladı. Dizinin iyi reytingler alması ve Cuma akşamları AB ve ABC1 kategorilerinde birkaç haftadır birincilikler elde etmesi de bu büyük çabanın olumlu bir sonucu oldu.

Tabii ki Ceren Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakterinin yaşadıklarının izleyicilerde bıraktığı derin etkinin de dizinin bu kadar sert bir çıkış yapmasında etkisi büyük oldu. Son haftalarda yaşanan bu büyük çıkışın devam etmesi bekleniyor.

Hem Nursema karakteri hem de hamile olan Doğa’nın hikaye içindeki durumları izleyicilerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. İzleyicilerin de son dönemde hikayeye yönelik güçlü bir destek sunduğunu, büyük bir merak ve yüksek bir motivasyon ile ekran başına geçtiklerini gözlemlemekteyiz.

Doğa ile Nursema’nın birbirlerine yardımcı olması, kadın dayanışmasını da bir kez daha ön plana çıkardı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde her şeyin güzel gittiği, ekibin iyi bir iletişim ve uyum içinde olduğu, ayrıca motivasyonu yüksek bir çekim süreci oluşturulduğu yayınlanan kamera arkası görüntüleriyle bir kez daha ortaya konulmuş oldu.