Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınının durdurulmasına ünlü isimler de tepki gösterdi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınının durdurulmasına ünlü isimler de tepki gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin 14 Nisan Cuma akşamı yayınlanması beklenen 23. yeni bölümü öncesinde yaşananlar gündemin ilk sırasına yerleşti. Her kesimden tanınmış isimler sosyal medya üzerinden diziye getirilen yasağı eleştirdi.

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun önceki hafta diziye 5 kez durdurma cezası vermesi ve Show TV’nin de mahkemeye itiraz etmesi sonrasında dizinin akıbeti çok merak edilmişti. Hafta içinde Show TV, 23. yeni bölümün 14 Nisan Cuma akşamı yayınlanacağını duyurdu. Tüm izleyiciler de heyecanla yayın için beklemeye başladığı sırada RTÜK’ten yapılan uyarı sonrasında kanal yetkilileri gönderilen belgeseli yayına verdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınının durdurulmasına ünlü isimler de tepki gösterdi! 10

Dizinin yeni bölümü yerine kamu spotu niteliğinde bir belgesel ile karşılaşan izleyiciler bu durumu sosyal medya ortamında protesto etti.

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun kadını şiddeti meşrulaştırma gerekçesiyle aldığı 5 hafta durdurma cezası tartışmaları alevlendirdi.

Veda Mektubu isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alan Nurgül Yeşilçay ve yine aynı kanaldaki Yargı dizisinin başrolü Pınar Deniz de bu duruma tepki gösterenler arasındaydı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınının durdurulmasına ünlü isimler de tepki gösterdi! 11

Nurgül Yeşilçay, “Kızılcık Şerbeti’ne dayatılan uygulanan her neyse utanç verici!!!
Bu halk bunu unutmaz” paylaşımında bulundu.

Pınar Deniz ise instagram hesabı üzerinden şöyle sordu: “Neden? Gerçekten neden? O kadar insanı emeğinden ediyorsunuz. Çok yazık gerçekten.”

Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınının durdurulmasına ünlü isimler de tepki gösterdi! 12

Dizinin başrol oyuncularından, Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç da bu duruma sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi.

Ünlü oyuncu, dizinin adının anlamını da kullanarak şöyle yazdı:

“Kan kusup Kızılcık Şerbeti içmek. Tam da bunu anlatmak istemiştik.”

Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınının durdurulmasına ünlü isimler de tepki gösterdi! 13