Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisindeki Öykü’yü ne hale getirdiler, gerek var mıydı?

Kızım dizisindeki Öykü’yü ne hale getirdiler, gerek var mıydı?

tarafından ker_def

tv8 ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşan Kızım dizisinde rol alan Beren Gökyıldız, tek başına adeta diziyi sırtlaması ile dikkat çekiyor.

Buğra Gülsoy, Selin Şekerci ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi önemli isimlerle birlikte Kızım dizisinin ana karakteri olan Öykü, hikayesiyle izleyicileri de peşinden sürüklemekte.

Daha önce Anne dizisinde Cansu Dere ve Vahide Perçin ile birlikte izlediğimiz çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, omuzlarındaki büyük yükü başarılı şekilde kaldırmakta.

Ancak dizideki karakterin durumuna yönelik bazı eleştiriler de belirdi. Bu eleştirilerden birisini de Sabah gazetesi tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ yapmakta.

Beren’in diziye tutulmasındaki önemli etkenlerden olduğunu anlatan Aytuğ, oyuncunun performansını beğendiğini vurgulamayı da ihmal etmiyor.

Ancak Öykü karakterine yönelik ciddi bir eleştirisi var Aytuğ’un…

Beren’i bu sezonun tartışmasız en iyi oyuncusu seçen Yüksel Aytuğ, Öykü’nün doktordan hastalığını babasına söylememesini istemesini eleştirdi.

“Yahu dizide işler zaten iyi gidiyordu. Sonunda nihayet güçlü, sevimli, ‘çocuk gibi’ bir çocuk karakteri bulup keyfini çıkartmaya başlamıştık. Dramı bu kadar ‘kanırtmaya’ gerek var mıydı?” Tamam, gerçek dünyada da çocuklarımızın durumu, dizilerimizden pek farklı değil.”