Ana sayfa Sosyal Medya Kızlarıyla dans eden Tuba Büyüküstün Twitter’da gündem oldu!

Kızlarıyla dans eden Tuba Büyüküstün Twitter’da gündem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün Tuba Büyüküstün’ün Onur Saylak’la evliliğinden doğan kızları Maya ve Toprak’ın doğum günüydü. Güzel oyuncu kızlarıyla dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşınca Twitter’da gündem oldu.

Netflix için çektiği Another Self isimli diziyi yaz sonunda tamamlayan Tuba Büyüküstün o günden bu yana setlere ara verdi, dinleniyor. Ancak güzel oyuncu gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Büyüküstün bu kez kızlarıyla bir video paylaştı.

Onur Saylak’la evliliğinden doğan ikizleri Maya ve Toprak’ın doğum gününü hep birlikte dans ederek kutlayan güzel oyuncu çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Video bir anda Twitter’da gündem oldu.

Güzel oyuncunun videoyu çok beğenen dünyanın dört bir köşesinden hayranının paylaşımları sayesinde Tuba Büyüküstün, kızlarıyla birlikte Twitter’ın gündemine oturdu. Tuba Büyüküstün hakkında Twitter’da 30 binden fazla paylaşım yapıldı.

Güzel oyuncu bir süredir setlerden uzak. Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Another Self isimli dizinin çekimleri üç ay kadar sürmüş ve birkaç ay önce tamamlanmıştı. Netflix’te yayınlanacak dizide Büyüküstün’ün yanı sıra Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer alıyor.

Tuba Büyüküstün, Another Self’in ardından gelen Rise of Empires Ottoman dizisinin ikinci sezonu için de kamera karşısına geçmeyi kabul etti. Yine Netflix için çekilen dizi altı bölüm olarak planlandı. Dizinin çekimleri kısa süre önce tamamlandı.