Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci sosyal medyada kızı Mercan’ın fotoğrafını paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu!..

Özge Özpirinçci sosyal medyada kızı Mercan’ın fotoğrafını paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile yaklaşık 8 yıldır birlikteydi. İki ünlü isim, kızları Mercan doğmadan önce nikah masasına oturmuştu.

Özge Özpirinçci, kızını 30 Kasım’da dünyaya getirdi ve ünlü çift uzun süre düşündükten sonra kızlarına Mercan adını verdiler. Oyuncunun hayranları Mercan’ı çok merak ediyor.

Özge Özpirinçci’nin yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç, Mercan’ın babası Burak Yamantürk’e benzediğini söylemişti. Özpirinçci, yılbaşı akşamı kızı kucağında, eşine sarılarak verdiği bir pozla Mercan’ı hayranlarına ufaktan göstermişti. Arkası dönük olan bebeğin kafasının çok küçük bir kısmı göründü.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımda da bu defa kızının elini gösterdi. Eşi ve kızıyla beraber ellerini paylaşan oyuncu fotoğrafa, ‘Yavru’ notunu düştü.

Özge Özpirinçci sosyal medyada kızı Mercan'ın fotoğrafını paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu!.. 8

Oyuncunun paylaşımına hayranları ile aralarında; Demet Evgar, Başak Dizer, Ece Yörenç, Hülya Duyar ve Merve Dizdar’ın bulunduğu pek çok ünlü isim güzel dilekler içeren yorumlarda bulundular.

Şu sıralar kızıyla meşgul olan Özge Özpirinçci’nin bir süre daha projelerde yer almayacağı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz günlerde güzel havayı değerlendiren oyuncu kızıyla beraber yürüyüşe çıktı.

Özge Özpirinçci sosyal medyada kızı Mercan'ın fotoğrafını paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu!.. 9

2022’nin ilk günlerinde yeni yıldan beklentisi sorulan oyuncu, “İnşallah bütün yılım kucağımda kızım ile geçer.” diye konuşmuştu.

Özge Özpirinçci’nin şu sıralar küçük kızını sağlıklı bir şekilde büyütmek ve vaktini onunla geçirmek dışında pek bir planı yok gibi görünüyor. Oyuncunun bu durumda, yakın gelecekte bir projede yer alması da pek olası görünmüyor.