Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Koç Burcu için gergin bir hafta! Peki ne yapmalılar? Nuray Sayarı’dan tavsiyeler var…

Koç Burcu için gergin bir hafta! Peki ne yapmalılar? Nuray Sayarı’dan tavsiyeler var…

tarafından sevda

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi gören Nuray Sayarı, bu haftanın Koç burcu için tehlilkeli ve zor bir hafta olduğunu söyledi.

Nuray Sayarı bakalım Koçlara hangi uyarılarda bulundu; “Sevgili Koçlar bu hafta kendinize ve ailenize zaman ayıracak fırsatlar çok olacak bu fırsatları sakın kaçırmayın, özel ilişkilerinizde muazzam derecede kaoslar yaşayabilir, yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Bu hafta agrasif tutumlar sergileyebilirsiniz, sizlere tavsiyem; Hiç bir konuda iddiacı ve gergin olmayın anlaşılmadığınızı düşüyorsanız eğer biraz dönüp kendinize bakmanızı öneririm” dedi.

Koçların bu hafta ne iş, ne para düşüncesi var tamamen ilişkilere odaklandılar diyen astrolog, “Sevgili Koçlar, yaşayacağınız bazı değişimlere hazır olun, olayları sakinlikle karşılayın, aşk hayatınızda ki karmaşıklık sizi yıldırmasın, biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum, partnerinize onun özel olduğunu hissettirin. Kalbi boş olan Koçlar, yeni bir ilişki için kesinlikle doğru bir haftada değilsiniz” dedi.