Ana sayfa Dizi Haberleri Bu komşular başka komşular! Fox’un yeni dizisi Komşular başlıyor…

Bu komşular başka komşular! Fox’un yeni dizisi Komşular başlıyor…

tarafından zk zk

Fox TV’nin günlük dizisi Komşular, haftaya yayına başlıyor. Dizide, Gizem Altunay, Mustafa Barış Koçkar, Arda Esen ve Sema Şimşek’e, Mehmet Uslu, Zafer Esen Demircan, Kaan Yalçın, Kevork Türker ve Serap Önder rol alıyor.

Yapımcılığını No 9 Yapım/Yağmur Ünal’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Canan Evcimen ve Göksel Aydın’ın oturduğu, senaryosunu ise Zehra Çelenk’in kaleme aldığı “Komşular” dizisi, 6 Kasım Pazartesi saat 17.00’den itibaren FOX izleyicisiyle buluşacak.

Birinci bölüm özeti:

İstanbul’un sıcacık, güzel mahallelerinden birinde, Karanfil Yokuşu’ndayız… Muhitin zengin işadamı Haldun, mahalleye yeni bir otel yaptırmıştır. Annesinin ölümünden sonra babası Haldun’un yanına taşınan Deniz, mahalle lisesinde edebiyat öğretmenidir. Ankara’da başına gelen kötü olaylar sonucu üniversiteyi bırakan Demir, burada yeni bir hayat kurma telaşındadır. Karısı Seza’nın yeni otele müdür olmasıyla yıllar sonra mahalleye dönen Tunç, eski aşkı Nazlı’yla karşılaşır. Mahallede günlük hayat koşturmacası sürerken, kıvılcımlanan eski-yeni aşklar ve Haldun’un kökü geçmişe dayanan planları tüm dengeleri değiştirecektir…

KOMŞULAR 6 KASIM PAZARTESİ’DEN İTİBAREN HAFTA İÇİ HER GÜN SAAT 17.00’DE FOX’TA!

İşte ilk bölüm tanıtımı: