Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler…

tarafından zk zk
Büyük umutlarla başladılar ama tam bir hayal kırıklığı oldular! İşte o diziler... 7
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon başından beri hangi dizilerin final yaptığını hatırlıyor musunuz? Çoğunun isimlerini bile çoktan unuttunuz belki! Büyük iddialar ve hazırlıklarla başlayan dizilerden bazıları ne yazık ki 3. bölümü bile göremeden ekrana veda etti.

Üstelik bu diziler arasında tanıtımlarıyla, oyuncularıyla da büyük ilgi çeken diziler de vardı. Her yıl yeni sezona başlarken onlarca dizi ekrana geliyor ama umduğunu bulamayan kanallar fazla uzatmadan artık dizileri bitiriyor.

Çoğunun final yapma şansı dahi olmuyor. Bu sezon ekrana gelen dizilerden şanslı olanlar Ocak ayına kadar varlıklarını sürdürebildi. Ancak Şubat’ta dökülmeye başladılar. Bazıları ise bir kaç bölümde veda ettiler.

Önümüzde yine kritik bir süreç var. Zira yeni yeni diziler ekrana gelmeye başladı. Reytingi düşük olan bazı dizilerden de final haberleri veya söylentileri gelmeye başladı bile.

Önce bir kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği kesinleşmiş olan dizilerle başlayalım. Sonrasında da adını bile unuttuğunuz ve sezon ortasını dahi göremeden final yapan o dizileri tekrar hatırlayalım isterseniz…

Bakın onca emek ve çabaya rağmen ekran çöplüğüne gitmek zorunda olan o diziler hangileri olmuş?

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)