Ana sayfa Sosyal Medya Konumlarını belirlediler! Yargı dizisinde dikkat çeken telefon detayı, sosyal medyada!

Konumlarını belirlediler! Yargı dizisinde dikkat çeken telefon detayı, sosyal medyada!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, bu hafta 25. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Pazar akşamları yayınlanan dizinin hikayesinde her hafta bir başka şaşırtıcı gelişme yaşanıyor. Dizinin bitmeyen ve merakı arttıran hikayesi, izleyiciyi de ekran başına bağlıyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünü paylaştığı dizi, izleyici tarafından büyük bir merakla takip edilmekte. Tam her şey çözüldü derken bir anda bambaşka soruların ortaya çıktığı dizide aksiyon da bitmiyor! Bu arada dizideki cinayet davaları ile birlikte Ceylin ve Ilgaz’ın aşk hayatı da büyük heyecanla izlenmekte.

Daha önce Aşk 101 dizisinde çift olarak kamera karşısına geçen Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, bu müthiş ekran uyumlarını bu kez Yargı dizisine taşıyorlar. İki oyuncunun başarılı performansları ile Yargı dizisindeki aşk hikayesi de beğeniyle izlenmekte.

Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz karakterlerini çok seven izleyici, bu ikilinin aşk hayatlarını da yakından takip etmekte. Bir süre aralarında bir yakınlık oluşması için heyecanla bekleyen izleyici, artık alev alan aşkı izlemekten mutlu.

Bu arada geçtiğimiz haftalarda Ceylin’in telefonunu ofiste bulamaması ve Ilgaz’ın telefonu çaldırarak yerini tespit etmeye çalıştığı sahnedeki bir ayrıntı dikkat çekmişti.

Konumlarını belirlediler! Yargı dizisinde dikkat çeken telefon detayı, sosyal medyada! 8

Ceylin, Ilgaz’ı telefonuna Savcı diye kaydetmişti. Ilgaz, bu duruma bozulurken, kendisinin de Avukat adıyla Ceylin’i kaydettiği görülmüştü.

İkili arasında küçük ve gülümseten bir atışmaya da neden olmuştu bu durum. Sonraki bölümde ise bazı izleyicilerin dikkatinden kaçan bir gelişme yaşanmıştı.

Ceylin ve Ilgaz’ın bu kez birbirlerini Sevgili olarak kaydettikleri görülmüştü. Kimi izleyicilerin dikkat etmediği bu durum, dizinin sosyal medya sitesinden de yayınlandı.

Pınar Deniz de instagram hesabında bu tatlı atışma sonrası yaşanan değişimi gösteren paylaşımı yayınladı…

Konumlarını belirlediler! Yargı dizisinde dikkat çeken telefon detayı, sosyal medyada! 9