Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinden beklenmeyen ayrılık! Başrollerden biri gidiyor!

Mahkum dizisinden beklenmeyen ayrılık! Başrollerden biri gidiyor!

tarafından zk zk

Televiyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisi, sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Hukuk temalı dizinin aksiyon ve heyecan seviyesi yüksek hikayesi, diziyi takip edenleri her hafta şaşırtmaya ve merakla izlemeye devam ettiriyor.

MF Yapım imzalı dizi, kanalın da yüzünü güldürmekte. Perşembe günleri yayınlanan rakipleri arasından hızla sıyrılan Mahkum dizisi, reytingleriyle de dikkat çeken bir yapım. Başrollerinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın yer aldıkları diziden bir oyuncunun gideceği yakın zamanda ortaya çıktı.

Dizideki sahnelerde sergiledikleri performanslarıyla izleyenlerin büyük beğenisini kazanan başrollerden iki erkek oyuncu Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu için ayrılık söz konusu değil, endişelenmeyin. Ancak kadın başrollerden birisi gidiyor!

İddialı dizide avukat rolüyle yer alan Seray Kaya’nın Mahkum dizisine veda edeceği öğrenildi! Kadın dizisinde oynadığı Şirin rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Seray Kaya, Avukat Cemre Uysal rolü ile Mahkum dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

Mahkum dizisinden beklenmeyen ayrılık! Başrollerden biri gidiyor! 8

Kaya’nın diziden ayrılması izleyici tarafından şaşkınlık yaratan bir gelişme oldu! Ancak dizinin hikayesinde giderek etkinliği düşen bir karakter olmaya başladı Cemre karakteri. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre Seray Kaya, hikayesi bittiği için projeye veda edecek.

Onur Tuna’nın oynadığı Savcı Fırat Bulut’a yardım eden ve cinayet suçlamasından onu kurtarmaya çalışan Cemre’ye yakında diziden ayrılacak. Sahneleri şu anda devam eden oyuncunun iki hafta sonra diziden ayrılacağı belirtilmekte.

Mahkum dizisinden beklenmeyen ayrılık! Başrollerden biri gidiyor! 9

Geçtiğimiz haftalarda Onur Tuna ile bir dergiye poz veren ve fotoğraflarıyla çok konuşulan iki oyuncunun uyumu, izleyici tarafından beğeni topluyordu. Fakat tam da bu dikkat çekici fotoğrafların ardından gelen ayrılık haberi, izleyenleri üzdü.