Ana sayfa Dizi Fragmanları Korkacaksınız, şoke olacaksınız! Masumlar Apartmanı işi iyice psikopata bağladı!

Korkacaksınız, şoke olacaksınız! Masumlar Apartmanı işi iyice psikopata bağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in olay dizisi Masumlar Apartmanı, ilk 5 bölümü ile çok etkili bir performans sergiledi. İzleyiciler de hikayeyi o kadar çok sevdi ki, ekran başından kalkamadı. Başrol oyuncuları Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın müthiş performansları da dizinin bu kadar büyük başarı elde etmesinde ana faktördü…

Salı akşamlarını parselleyen, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın liderliğini bitiren TRT1’in iddialı dizisi, yeni bölümüyle de yine hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak. 20 Ekim Salı akşamı izleyeceğiniz yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı.

Safiye, Gülben ve Han’ın çocukluklarında neler yaşadıkları da çok merak ediliyordu. O merakı giderecek sahneler geliyor. Annesinin Han’a yaptığı ağır baskılar ve aşağılayıcı sözlerin onda nasıl bir etki bıraktığını yeni yeni izlemeye başlayacaksınız.

Safiye ve Gülben’in durumları malum ama Han’ın da büyük sorunları olduğu zaten kendisini belli ediyor. Başka neler olacak, herkes merakta. Safiye’nin Gülben’e tavırları da aynı annesini hatırlatıyor. Kendisini annesi gibi davranmaya adamış bir Safiye gerçeği ile yüz yüze geleceksiniz.

Gülben ise tüm bu psikolojik sınavda garibanlığı ile izleyicileri yine çok etkileyecek. Gülben’in Safiye’ye ‘Yeter artık’ diyerek karşı duruşu da önemli bir gelişme. Fragmanı bile çok etkili bulan izleyiciler, yeni bölümde neler hissedecekleri tahmin bile edemiyor..

Korkacaksınız, şoke olacaksınız! Masumlar Apartmanı işi iyice psikopata bağladı! 7

İnci ise Han nedeniyle korkuya kapılıyor. “Han, gerçekten bazen beni çok korkutuyorsun” diyerek yine şaşırtmayacak… Han’ın aracının bagajında beliren bir insan bacağı ise heyecanı daha çok artıran bir detay oldu. Dizi adeta bir korku yapımına dönüşüyor.

Sosyal medyada çok etkili bir bölümün geldiğine yönelik görüşler ağır basıyor. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 6. bölümünden ilk görüntüler: