Ana sayfa Dizi Haberleri Korkunç trajedi! Kırmızı Oda dizisinde şoke olacaksınız!

Korkunç trajedi! Kırmızı Oda dizisinde şoke olacaksınız!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda, 19. yeni bölümü ile 8 Ocak Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide Boncuk ve Kumru karakterlerinin hikayesinde korkunç detaylar var… Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme aldı.

Her hafta izleyicileri derinden etkileyen sahneleriyle adından çok konuşturan Kırmızı Oda, elde ettiği yüksek reytinglerle de Cuma akşamının birincisi konumunu sürdürüyor. Kırmızı Oda’nın 19. yeni bölümünde; Boncuk (Burcu Biricik) aile evinde yaşanan korkunç trajedinin devamını Doktor Hanım’la paylaşırken; Can’ın kendisine karşı anlayışlı tutumundan da sevgiyle bahseder. Boncuk’un anlattığı trajik hikaye herkesi şoke edecek. Ayrıca Can ile aşkı gerçek mi yoksa bu hayal ürünü mü? Can karakteri hakkındaki gerçekler bu bölümde ortaya çıkacak.

Korkunç trajedi! Kırmızı Oda dizisinde şoke olacaksınız! 7

Doktor Ayşe, bu kez dertleşmek için Doktor Hanım’ın kapısını çalar ve babası Erhan’ın (Erdinç Gülener) alkol probleminin evinde yarattığı huzursuzluktan ötürü dedesi (Köksal Engür) ve anneannesinin (Hikmet Körmükçü) yanına taşınmalarını ilk kez anlatır.

Doktor Hanım, yaşadığı tacizi anlatan Kumru’ya (Aslıhan Gürbüz) destek olurken; Kumru ise kumar borcu yüzünden kendisine hayatını mahveden bir gece yaşatan Yavuz’un (Bora Koçak) peşine düşer.

Dizinin kadrosunda Binnur Kaya’nın yanı sıra; Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı da yer alıyor. İşte Kırmızı Oda dizisinin 8 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 19.bölümünden ilk fragman: