Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu kadın? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine uzun zamandır özlenen bir isim geliyor

Kim bu kadın? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine uzun zamandır özlenen bir isim geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a yeni bir karakter katılıyor. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadıkları komedi dizisi, Cumartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Sevilen dizinin geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmadı. Bir hafta ara veren dizi, bu hafta kaldığı yerden devam edecek.

Kuzey ve Yıldız’ın 20 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmeleriyle izleyici de rahat bir nefes aldı! İki aşık, uzun yıllar ayrı düşseler de Yıldız, sevdiği adamı yıllarca beklemişti. Sonunda ikilinin tüm engelleri aşıp evlenmesi ise herkesi mutlu etti.

Hikayenin evliliğe bağlanmasından sonra bu kez de Kuzey’in çocuk istemesi ama Yıldız’ın yanaşmaması üzerine kurulu bir hikaye sürüp gidiyor. Bu durum nereye bağlanacak merak konusu ama diziye yeni bir ismin gelmesi de heyecan yaratacak.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Ersoy Güler’in senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı diziye başka bir renk katması beklenen bir kadın karakter hikayeye dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Ayçin İnci’nin, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.

Kim bu kadın? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine uzun zamandır özlenen bir isim geliyor 7

İnci, dizide Fahriye isimli bir kadını oynayacak. Kim bu Fahriye? Nasıl bir kişi? Henüz bu sorular yanıtını bulmadı ama en son geçtiğimiz yıl Arka Sokaklar dizisinde kısa bir süre ekranda olan Ayçin İnci, Kuzey Yıldızı dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.