Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde bir garip benzerlik hikayesi!

Sen Çal Kapımı dizisinde bir garip benzerlik hikayesi!

tarafından ker_def

9 Ocak Cumartesi akşamı Sen Çal Kapımı dizisinin 26. yeni bölümü yayınlanacak. Mert Öcal’ın Prens Seymen olarak katıldığı hikayede izleyicilerin şaşırdığı bir gelişme yaşanacak. Prens Seymen’in kaybettiği eşinin bire bir Eda’ya benzerliği ortaya çıkıyor. Bu durum dizi hayranlarının biraz garip karşılayacağı bir konu olsa da hikayede Eda ve Serkan için de hem sürpriz hem de şaşkınlık sebebi olacak.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı ve son haftalarda değişmeye başlayan hikaye örgüsü ile dikkat çeken Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde yaşanacakların detayı ortaya çıktı… İşte tüm detaylar:Prens Seymen’in kaybettiği eşinin bire bir Eda’ya benziyor olduğu ortaya çıkmıştır. Eda ve Serkan şaşkınlık içindedir. Serkan’ın buna tahammülü yoktur. Eda bu durumdan haberi olmadığını söylese de o fotoğraf Serkan ile ilişkilerine bir darbe daha indirmiştir.

Prens Seymen eski eşinin benzeri olan Eda’yı elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Semiha Hanım ve şirkette gizlice onunla işbirliği yapan Balca kendisine yardımcı olmaya çalışır. Prensin kötü niyetinin farkında olmayan Eda bir yandan, Balca’nın kötü niyetinin farkında olmayan Serkan diğer yandan birbirlerinin kalbini kıracak ve istemeden de olsa kıskandıracak hamleler yapmaya başlayacaklar.

Ayfer ve Aydan; Şef Alexander ile yakınlaşmak için artık birbirlerini atlatmaya çalışarak çabalamaktadır. Kendisi için yapılan rekabetin farkında olmayan Alexander ise iki hoş hanıma da eşit mesafede olmayı sürdürür. Engin Pırıl evliliğinde ise Pırıl’ın babası sorun çıkaracak gibidir.

Serkan ve Eda arasındaki gerilim sonunda ikisinin de beklemediği bir anda büyük bir patlamaya yol açar. Bir kıvılcım aralarındaki gerilimin alev almasını sağlamıştır. Bundan sonra olacaklar ise hayatlarının hiç ummadıkları bir noktaya savrulmasına neden olur.