Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüs kabusu Mucize Doktor dizi setine sıçradı!

Koronavirüs kabusu Mucize Doktor dizi setine sıçradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin ünlü oyuncusu da koronavirüse yakalandı! Dizi setlerinde koronavirüs haberleri üst üste gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Menajerimi Ara dizisinde; Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir’in hastalığa yakalandığı ortaya çıkmıştı. Dizinin Pazar günü yeni bölümü de bu nedenle yayınlanamadı.

Önceki hafta ise Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanması nedeniyle yayınlanamamıştı. Bu vakalara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer de kötü haber Mucize Doktor dizi setinden geldi.

İkinci sezonda diziye katılan ünlü oyuncu Seda Bakan, covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Ferda karakterine hayat vermekte olan oyuncu, instagram hesabından yaptığı açıklamada, hastalığı hafif geçirdiğini söyledi.

Koronavirüs kabusu Mucize Doktor dizi setine sıçradı! 8

Seda Bakan, instagram hikaye bölümünden şu açıklamada bulundu:

“Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz covit test sonucum pozitif çıktı.Şu anda grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz çok iyi şükürler olsun.

İnşallah fazla zarar görmeden atlatırız. Herkes kendine çok fazla dikkat etsin. Doktorumuz tek korunma yolu maske dedi. Maskelerinizi çıkartmayın.”

Koronavirüs kabusu Mucize Doktor dizi setine sıçradı! 9