Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi!

Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma günleri dizilerin reyting rekabetinde önemli gelişmeler var. Star TV ekranında AB grubunda, diğer gruplara göre daha güçlü olan Babil dizisi dün akşam 20. bölümüyle final yaparak denklemden artık çıktı. Önümüzdeki haftalarda Babil’in yerine Seni Çok Bekledim isimli Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yeni dizinin başlaması bekleniyor. Ancak henüz net bir tarih yok.

Cuma akşamlarının kuşkusuz tüm kategorilerde en başarılı yapımı Kırmızı Oda. Bu hafta çok küçük bir farkla Arka Sokaklar’a tüm kişilerde birinciliği kaptırsa da tv8’in dizisi 8-10 arası reyting oranları ile parmak ısırtıyor. Tüm kişilerde çok güçlü olan Arka Sokaklar ise AB ve ABC1 gruplarında daha aşağılarda yer alıyor ama, 15. yılda bu bile çok ama çok büyük bir başarı sayılır. Peki dizi rekabetinde diğer yapımların durumu ne?

Star TV’nin yeni dizisi başlayana kadar 4 yapım arasında Cuma akşamları ayakta kalma yarışı yaşanacak. Bu noktada Ramo dizisi müthiş ikinci sezonu ile 5-7 arası reyting oranlarına kadar yükseliş sergiledi ve çok güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Yani Ramo dizisi çıtayı yukarıya da taşıyarak bu sezon yayında kalmayı başardı diyebiliriz.

Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi! 8

atv’nin 3. sezona kötü başlayan ama hikayedeki etkili gelişmeler sonrası toparlanan Hercai dizisi ise tüm kişilerde 6’lı reytinglere doğru bir ilerleme sergiliyor. Bu hafta da iyi bir yükseliş sergileyen dizinin AB grubunda hala 2’li seviyelerde olduğunu ABC1’de ise 4’e doğru atılım yaptığını belirtelim. Son 2-3 bölümdür sergilenen yükseliş, biraz da hikayede gerçeklerin ortaya çıkması ve hızlı akmasının sonucu…

Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi! 9

Babil dizisi final yaptı. AB ve ABC1’de final bölümü diğer bölümlerden biraz daha fazla ilgi gördü. Babal bittikten sonra izleyicilerin farklı yapımlara yönelmesi bekleniyor. yani yayındaki diziler için Babil’in izleyicilerini kendisine çekme yarışı da başlayacak.

Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi! 10

Fox TV’deki Çocukluk dizisi 4’lü reyting oranlarında seyrediyor ve beklentilerin altında bir oran bu… Hikayenin biraz daha renklenmesi şart. Ayrıca sosyal medyada Mahir ile Ayşegül arasında bir ilişki yaşanmasına yönelik hikayeye de tepkiler artıyor. Dizi için Fox TV’nin de aklı karışacaktır. Şayet hikayeye müdahale olmaz ve 3’lü reytinglere doğru gerileme yaşanır ise bu durum işleri iyice karıştırır.

Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi! 11

TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid ise 5.sezonuyla yoluna devam ediyor. Her ne kadar kanalın reyting kaygısı olmasa da, dizinin bu hafta bir miktar yükseldiğini gözlemliyoruz.

AB grubunda 4’lü reytinglerde seyreden Payitaht Abdülhamid, total ve ABC1 gruplarında ise 3,5-4 arasında gidip geliyor. Dizinin kemik bir izleyiciye sahip olması en büyük avantajı….

İşte 20 Kasım Cuma akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi! 12

Reytinglerde Ramo çok iyi, Hercai kabuğunu yırttı, Çocukluk düşüşe geçti, Payitaht Abdülhamid yükseldi! 13