Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası dizisinde ayrılıklar ikiye çıktı!

atv’nin Kalp Yarası dizisinde ayrılıklar ikiye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli atv dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümü ne yazık ki, 10 Ocak akşamı ekranda olmayacak. Sette yaşanan koronavirüs vakası nedeniyle yeni bölüm ileri bir tarihe ertelendi.

Dizinin hikayesinde ise bazı yeni düzenlemeler dikkat çekiyor. Kalp Yarası dizisinde iki ünlü ismin ayrılıkları ile birlikte bir de yeni transfer var… Mahir Günşıray, dizide Adnan Sancakzade karakterine hayat veriyordu ve geçtiğimiz bölümde hikayeye veda etti.

Dizi hayranları yeni bir ayrılıkla daha sarsılacak. Bu sefer veda edecek isim Zümrüt karakteri ile hikayenin en başından bu yana var olan Meltem Gülenç olacak.

atv'nin Kalp Yarası dizisinde ayrılıklar ikiye çıktı! 7

Mahir Günşıray’ın ardından Meltem Gülenç gibi usta bir ismin daha ayrılması dizinin hikayesine nasıl bir etkide bulunacak?

İki usta oyuncunun ayrılığı ile birlikte hikayede önemli boşluklar oluşması mümkün. Ancak senaristler bu boşlukları doldurmak için de yeni bir karakteri şimdiden dahil etti. Nilsu Berfin Aktaş, yeni bölümlerde diziye dahil olacak ve sürpriz bir karakter ile hikayenin gelişimine katkıda bulunacak.

Kalp Yarası dizisi hayranları 10 Ocak’ta yeni bölümün yayınlanmasını bekliyordu ama koronavirüs sorununun diziye de sıçraması nedeniyle bir hafta daha beklemeleri gerecek. Dizinin şimdiye kadar 26 bölümü yayınlandı ve her hafta izleyicileri heyecana sürükleyen bir hikaye kurgusu da devam ediyor.