Ana sayfa Sosyal Medya Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma’ya başladı ve bir sürpriz misafiri vardı!

Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma’ya başladı ve bir sürpriz misafiri vardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinde Yıldız’ı oynayan Eda Ece’nin koronaya yakalandığı öğrenilmiş ve oyuncu evinde tedavi edilmeye başlanmıştı. Eda Ece’nin ilk bir hafta zor günler geçirdiği hastalığının ardından 10 günlük karantina sonunda iyileşmesi ile tekrar sete döndüğü, yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Oyuncunun 100. bölüm çekimleri sırasında virüsü kaptığı anlaşılırken, aynı zamanda tüm oyuncular ve ekip de tekrar testten geçirilmiş ve set ekibinden 3 kişinin daha koronaya yakalandığı ifade edilmişti.

Yasak Elma setinde yaşanan bu sürecin ardından Eda Ece, yeniden çekimlere döndü. Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Eda Ece, hastalığının ilk günlerinde bir anda paylaşımlarını kesmişti.

Yaklaşık 4-5 gün hiç bir paylaşım yapmayan oyuncunun hastalandığı ortaya çıkmış ve bir kaç gün sonra da yaşadıklarını yine bir paylaşımla anlatmıştı Eda Ece.

Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma'ya başladı ve bir sürpriz misafiri vardı! 9

Maske, mesafe ve hijyene dikkat çeken oyuncu, ayrıca kısa süre içinde yeniden Yasak Elma setine döneceğini de müjdelemişti. Eda Ece’nin setten yaptığı son paylaşımla birlikte çekimlere başladığı da öğrenilmiş oldu!

Oyuncunun ayrıca bir de misafiri vardı. Yasak Elma dizisinin 3 sezon yönetmenliğini yapan ve şimdilerde Sadakatsiz dizisini çeken Neslihan Yeşilyurt, Ece’yi ziyarete gelmişti.

Eda Ece, o anlardan çekilen kareleri paylaşırken, “İnsan hastalanınca sete annesi gelir Neslihan Yeşilyurt. Bırakmayacağım gidemezsin” notunu düştü.

Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma'ya başladı ve bir sürpriz misafiri vardı! 10

Yeşilyurt’un diziden ayrılmasına karşın Eda Ece ve Şevval Sam ile kurduğu dostluk sürüyor. Zaman zaman bir araya gelen 3 isim, instagram’dan da keyifli anlarını paylaşıyorlar.

Bu arada Şevval Sam da Neslihan Yeşilyurt’un Yasak Elma setine ziyarete gelişini aşağıdaki pozuyla paylaştı…

Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma'ya başladı ve bir sürpriz misafiri vardı! 11