Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, duygusal paylaşımı ile hüzünlendirdi! 8 Mart’ta yine bir yanı eksik kaldı!

Hande Erçel, duygusal paylaşımı ile hüzünlendirdi! 8 Mart’ta yine bir yanı eksik kaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Hande Erçel, tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir paylaşım yaptı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşım, görenleri hüzünlendirdi. Oyuncu, 2019 yılının Ocak ayında kaybettiği annesini de andı paylaşımında.

Şu sıralar Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizi ile gündemde olan Hande Erçel, başarılı oyunculuğu ile beğeni topluyor. Aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarının markajında olan bir isim.

Instagram’da 20 milyon takipçisi olan Erçel, ‘en popüler kadın oyuncular’, ‘en çok konuşulan kadın oyuncular’ şeklindeki sıralamalarında başında yer alıyor ve birinciliği kimseye kaptırmıyor.

Genel olarak Türkiye’de sosyal medyanın gündeminde yer alan ilk 3 isimden biri sıralamasına da girmeyi başaran Hande Erçel, yaptığı her paylaşımla da konuşuluyor, gündeme geliyor sosyal medyada.

Erçel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için aşağıdaki paylaşımı yaptı. Annesi Aylin Erçel ve ablası Gamze Erçel ile ayrı ayrı fotoğraflarını bir araya getiren oyuncu, “Hayatımın kadınları. Kadınlar Günümüz kutlu olsun” mesajını düştü.

Erçel’in paylaşımı, her fırsatta andığı annesini yine bu özel gününde de unutmaması ve anması da bir başka güzel ayrıntı oldu…