Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Şeyma Korkmaz’dan yeni proje açıklaması!

Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Şeyma Korkmaz’dan yeni proje açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şeyma Korkmaz, 2011 yılından bu yana setlerde yer almayı sürdürüyor. 7 yıl boyunca Beni Affet isimli dizide Feride karakterini canlandıran oyuncu, sette tanıştığı eşi Cüneyt Mete ile mutlu bir birliktelik sürdürmeye de devam ediyor.

2019 yılının Mayıs ayında evlenen çift, önce iyi bir arkadaş daha sonra da eş oldular. Şeyma Korkmaz, Beni Affet dizisinin setinde tanıştıklarını, uzun süre arkadaş olduklarını ve dizi bittikten sonra da ilişkilerinin başladığını söyledi.

Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Şeyma Korkmaz'dan yeni proje açıklaması! 8

Şeyma Korkmaz, “Eşim olduğu için söylemiyorum, oyunculuğuna hayranım. Gerçekten bir proje geldiğinde beni çalıştırması için onu sömürüyorum. Onun çok desteğini alıyorum. Bu benim için büyük bir avantaj” dedi. Setler nedeniyle bazen evde bile görüşemediklerini anlatan Cüneyt Mete, mesleğin zorluklarından bahsetti.

Kuruluş Osman dizisindeki hikayesinin bittiğini anlatan Şeyma Korkmaz, kış şartlarının ağır olduğu bir ortamda çalıştıklarını ama güzel bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Şeyma Korkmaz'dan yeni proje açıklaması! 9

Şu anda dinlendiğini belirten oyuncu, yeni proje tekliflerini değerlendirdiğini söyledi. Şeyma Korkmaz herhangi bir proje için anlaşmadığını da belirtti.

Oyuncunun ismi en son Kıvanç Tatlıtuğ’un da başrolünde yer alma ihtimali bulunan Kral Kaybederse isimli dizi için geçiyor. Star TV’de Eylül ayında yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu net değil ama isimler konuşulmaya devam ediyor.

Şeyma Korkmaz ile Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde buluşma ihtimalinin olduğu yönünde iddialar ortaya atılmasına rağmen, genç oyuncu henüz bir proje için anlaşma yapmadığını söyledi.