Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, dünyaca ünlü platform ile anlaşmasını yaptı! Yeni dizi ve sinema filmleri yolda!

Aslı Enver, dünyaca ünlü platform ile anlaşmasını yaptı! Yeni dizi ve sinema filmleri yolda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus, Ağustos ayında yayına başlayacak. Dijital platformun dizi ve sinema filmleri için Türkiye’deki ünlü oyuncular, yapımcılar ve senaristlerin yanı sıra yönetmenleri de bir bir bünyesinde toplamaya başlaması, sektörde büyük bir heyecan yaşatıyor.

Aralarında BHalit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Demet Özdemir, Engin Akyürek, Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy, Can Yaman, Kerem Bürsin, Hande Erçel’in de bulunduğu pek çok isim, Disney Plus ile yeni dizi ve sinema filmleri için imza attılar.

Son olarak bu isimlere iki kişi daha eklendi. Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri ile parlayan Eda Ece ile birlikte Aslı Enver’in de Disney Plus ile anlaştığı öğrenildi. ABD’li şirket, tek tek oyuncular ve sektörün önde gelenleriyle imzalar atmaya devam ediyor.

İstanbullu Gelin dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan ve Babil dizisiyle son olarak ekranlara gelen Aslı Enver de Disney Plus’un gözdeleri arasına girdi! Şimdilerde Sırça isimli bir tiyatro oyunu ile sahneye çıkan Aslı Enver, kariyerinde çok özel bir süreç yaşatacak olan anlaşmayı sağladı.

Aslı Enver'in hayranları heyecanla bekledi, sonunda o müjde geldi! 73

Yaz başında 44 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayınlara başlayacak olan Disney Plus ile yapılan bu anlaşma sonrasında oyuncu, platform için hazırlanacak olan dizi ve sinema filmlerinde rol alacak. Böylece uluslararası alandaki kariyeri için de büyük bir adım atmış olacak!

Sırça isimli yeni bir tiyatro oyunu için sahneye çıkan Aslı Enver, en son Babil isimli Star TV dizisinde yer almış ve sonrasında gelen projeleri kabul etmemişti. Aslı Enver’in Disney Plus’un Türkiye sorumluları ile anlaştığı ve oyuncunun da bu platformun ekran yüzlerinden birisi olduğu ortaya çıktı.

Aslı Enver, dünyaca ünlü platform ile anlaşmasını yaptı! Yeni dizi ve sinema filmleri yolda! 2

Şu sıralar Netflix’te yayınlanmaya başlayan ve Kaan Urgancıoğlu ile birlikte başrolünde oynadığı Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmi ile de gündemde Aslı Enver.

Aynı zamanda ‘oyunculuğun er meydanı’ olarak da adlandırılan tiyatro sahnesine de çıkıyor. Sırça oyunu, izleyenler tarafından çok beğenildi. Hafta içinde gösterimi başlayan tiyatro oyunundaki rolüyle de beğeni topluyor Aslı Enver…

Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken bir isim olarak da Disney Plus’ın markajında oyuncu. İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya karakteriyle parlayan oyuncu, şimdi dünyaya açılacak yeni projeler için yepyeni bir imza atmış bulunuyor…