Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse kaybetti, Aile dizisi kazandı! Kıvanç Tatlıtuğ gerçeği ortaya çıktı!

Kral Kaybederse kaybetti, Aile dizisi kazandı! Kıvanç Tatlıtuğ gerçeği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beren Saat ile birlikte Netflix filmi için kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, çok güzel bir deneyim yaşadığını söyledi. Film için Amerika’ya giden ve New York sokaklarında Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Beren Saat ile fotoğraflar veren Kıvanç Tatlıtuğ, güzel anlar yaşadıklarını ifade etti.

Last For İstanbul isimli sinema filmi için uzun bir zaman sonra yeniden kamera karşısına geçtiğini hatırlatan oyuncu, “Çok güzel bir iş çıktı, çok konforlu Beren ile çalışmak. Su gibi akıp geçti, yurt dışında çalışmamızın verdiği dezavantaj olsa da genel anlamda harikaydı. Bence çok güzel bir iş oldu” açıklamasında bulundu.

Aile isimli yeni bir dizide başrolde yer alacağı yolunda haberler geliyordu ve ünlü oyuncu da bir dizi projesinin olduğunu kabul etti. Kıvanç Tatlıtuğ, “Hiç isim işlerine karışmıyorum. Şu anda bir dizi projemiz var, onunla ilgileniyoruz” diyerek partnerinin Özge Özpirinçci olacağı konusunda bilgisinin olmadığını söyledi.

İki ünlü oyuncu daha önce Netflix için çekilen Yakamoz S-245 isimli dizide buluşmuştu, şimdi de bu ikiliyi yeniden bir televizyon dizisinde ekranda izleme fırsatı ortaya çıkacak.

Kral Kaybederse kaybetti, Aile dizisi kazandı! Kıvanç Tatlıtuğ gerçeği ortaya çıktı! 7

Aile dizisinde başrolde yer alacağı artık netleşen Kıvanç Tatlıtuğ, Kral Kaybederse isimli Star TV dizisinde neden yer almak istemediği sorusuyla da karşılaştı.

Oyuncu, “Kral Kaybederse’yi bitirdik. Şimdi başka bir proje ile ilgileniyorum, hatta anlaşma yaptım” diyerek de artık Kral Kaybederse’nin gündemde olmadığını, Aile dizisi için anlaşma imzaladığını ilk kez açıklamış oldu.

Partner ve dizinin ismi gibi konuların kendisini aştığını açıkça ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ, bir yorum yapmak da istemedi. Aile dizisi için hazırlıklara başladığını da açıklayan oyuncu, yakın zaman içinde de çekimlerin başlayacağını duyurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ, “Teknik olarak öyle icap etti” diyerek Kral Kaybederse projesinden neden ayrıldığını detaylı bir şekilde açıklamamış olsa da, gelen bilgiler senaryo yazımının gecikmesi nedeniyle projede yer almaktan vazgeçtiği şeklindeydi.

Kral Kaybederse dizisinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Kıvanç Tatlıtuğ’u kaybeden OGM Pictures, bakalım nasıl bir yol izleyecek?

Aile dizisi ise ünlü oyuncunun yeniden televizyona dönüşünü sağlayacak ve şimdiden hayranlar heyecanla projeyi bekliyor. Aile dizisi reytinglerin zirvesini hedefleyen bir yapım olarak önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.