Ana sayfa Sosyal Medya Tansel Öngel için Hayat Bugün dizisinde artık Masumlar Apartmanı rahatlığı yok!

Tansel Öngel için Hayat Bugün dizisinde artık Masumlar Apartmanı rahatlığı yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisiyle ekranda yer aldığı dönemde reyting kaygısı yaşamıyordu. Naci karakteri ile projeye sonradan katılan ve izleyicilerin ilgisinin yüksek olması sayesinde de normalden daha uzun süre dizide kalan Tansel Öngel, yeni sezonda ise Hayat Bugün isimli dizide başrole adını yazdırdı.

Masumlar Apartmanı dizisi döneminde TRT1’in iddialı projesi çok iyi reytingler aldığı için oyuncular sürekli göz önündeydi ve bir kaygı da yoktu. Dizi, milyonlarca izleyiciyi etkiledi ve gayet de başarılı sonuçlar alarak iki sezonluk büyük bir hikaye ortaya koydu. Hayat Bugün isimli doktor dizisinde Aras karakterini canlandıran oyuncu, yine farklı ve heyecanlı bir rol ile Show TV ekranında yer alıyor.

Tansel Öngel için Hayat Bugün dizisinde artık Masumlar Apartmanı rahatlığı yok! 7

Ancak çarşamba akşamları yayınlanan dizinin reytinglerinin pek de iyi olmadığı gerçeğini ifade etmek gerekiyor. Tansel Öngel, bu konuyla ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Sezona 100’ün üzerinde dizi giriyor. Bunların hepsi devam etmiyor. Tabii ki reyting endişesi oluyor. Çok kaygan bir zemindeyiz hala. Endişe demeyelim ama yaptığımız şeyin beğenilmesini, izlenmesini istiyoruz. O yüzden de reytingleri takip ediyoruz.”

Hayat Bugün dizisinin çekimlerinin çok yoğun bir şekilde devam ettiğini anlatan Tansel Öngel, seyircilerden de güzel yorumlar aldıklarını anlattı.

Diziyle ilgili yeni sürprizler olacağını ve bunun yakında ortaya çıkacağını anlatan oyuncu, televizyon dışında başka projelerinin de olduğunu ifade etti.