Ana sayfa Dizi Haberleri Kraliçe dizisi ilk bölüm reytingleri kötü geldi! Kanal D için bir reyting hüsranı daha!

Kraliçe dizisi ilk bölüm reytingleri kötü geldi! Kanal D için bir reyting hüsranı daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 22 Mart Çarşamba günü Kanal D ekranında ilk bölümü yayınlanan Kraliçe dizisinde başrollerde Burcu Özberk ile Gökhan Alkan yer alıyor. Bir aldatma hikayesi olarak öne çıkan dizi, Queen Sugar isimli Amerikan dizisinden uyarlandı.

Kraliçe projesinin ilk bölüm reytingleri de çok merak ediliyor. Kanal D’nin son yıllardaki başarılı diziler kervanında 2022 – 2023 sezonundaki projeler yeterince iyi sonuçlar alamadı. O Kız dizisi final yaparak sezon sonuna kadar bile ayakta kalamadı.

Veda Mektubu dizisi de ilk 4 bölüm sonunda beklenen reytingleri elde edemedi. Peki Kraliçe dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi ve Kanal D bu durumdan tatmin olabilir mi?

Kraliçe dizisinin ilk bölüm reytinglerine bakıldığı zaman işlerin pek de iyi olmadığı görülüyor. Dizinin tüm izleyici gruplarında da ortalama oranların bile çok altında sonuçlar elde ettiğini ve 2’li reytingler düzeyinde olduğunu belirtelim.

Kraliçe dizisi ilk bölüm reytingleri kötü geldi! Kanal D için bir reyting hüsranı daha! 7

Kanal D’nin 3’lü reytinglerdeki Veda Mektubu’nun durumunu beğenmediği bir ortamda Kraliçe dizisi için kötü bir başlangıç yapıldığı gerçeği ortada duruyor.

Kraliçe dizisi ilk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde 11. sırada yer aldı. AB grubunda 9. olabilen dizi, ABC1’de de günü 11. sırada tamamladı.

Başlangıç reytingleri iyi olmasa da Kraliçe dizisinin ilerleyen bölümlerinde hikaye aldatma noktasından yeni bir hayat kurma aşamasına geçtiği zaman ilginin biraz daha artması kaçınılmaz olacaktır. Ancak bu reytingler Kanal D’yi tatmin eder mi, işte orası zor gözüküyor.