Ana sayfa Dizi Analiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölümde işler fena karıştı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölümde işler fena karıştı!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ bu akşam otuz ikinci bölümüyle ekrana gelecek. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de bu hafta:

Sadi Servet’le hiç beklemediği bir yerde karşılamıştır. Başında olduğu masada uzlaşmayı sağlamaya çalışırken Servet’e karşı kendini tutabilecek midir?

Songül’ün Sadi’yle yaptıkları planın Sadi tarafından sürprize dönüşmesi eğlenceli anlar geçirmelerini sağlasa da Sadi’nin Songül’ü korumak için aldığı bir görevi ondan saklamak zorunda kalması işleri karıştırır.

Servet yapacağı kaçakçılık için güvenilir bir isimle anlaşır. Yörük lakaplı bu kişi aynı zamanda organize ekibinin de muhbirler sayesinde haber aldığı ve bulmaya çalıştığı bir kişidir. Sevkiyat sırasında organizenin yaptığı baskında Servet’in yanında olan Yörük ekipler tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Attila Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de SHOW TV’de.