Ana sayfa Dizi Fragmanları Kritik bir sürece giren Gül Masalı dizisinin sevenlerinde erken final korkusu!

Kritik bir sürece giren Gül Masalı dizisinin sevenlerinde erken final korkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Gül Masalı dizisinin hikayesi başarılı şekilde devam ediyor. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna en son Keremcem katıldı ve hikayeye hareket kattı.

Keremcem ile birlikte diziye olan ilginin de biraz daha artmasına rağmen, Tozluyaka isimli Fox TV dizisinin gün değiştirerek Pazar akşamlarına alınması da Gül Masalı için iyi olmadı. Dizi izleyicileri pazar akşamları iki farklı yapımdan birisini tercih etmek durumunda kalacak. Daha önce pazar akşamları tek başına izleyicilerin karşısına çıkan Gül Masalı dizisinin bu rekabetten nasıl etkileneceği de önümüzdeki haftalarda net bir şekilde ortaya çıkacak.

Ayrıca Eylül ayı ile birlikte hem Yargı dizisinin Kanal D ekranında başlaması hem de TRT1’de Teşkilat dizisinin yenilenmiş bir şekilde izleyici karşısına çıkacak olması, Gül Masalı dizisi için de büyük riskleri beraberinde getiriyor.

Bölgenin güzellikleri içinde çekim yapan ekip, yoğun tempoya rağmen gidişattan memnun. Dizinin reytingleri ise yaz dönemi için kabul edilebilir olsa bile Eylül ayında başlayacak olan kış döneminde Gül Masalı dizisinin devam edebilmesi için mevcut reytinglerin yeterli olmayacağı düşünülüyor. Dizi tüm kişiler kategorisinde biraz daha iyi reytingler alarak geçen hafta 9. bölümüyle üçüncülük elde etmişti. Ancak reytinglerin ortalamanın bir hayli altında gelmesi endişeyi artıran bir neden oldu.

atv’nin devam etmesine çaba harcadığı Gül Masalı dizisinin hikayesini derinleştirmek adına yeni bir oyuncu transferi daha yapıldı. Genç oyuncu Elif Yılmaz dizide Deniz karakteri ile yerini aldı. Keremcem’in ardından Elif Yılmaz’ın da kadroya katılması ile birlikte Gül Masalı dizisinin hikayesindeki derinlik daha da artmış oldu.

Sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Gül Masalı dizisinin İsparta’daki çekimleri de özverili şekilde devam ediyor.

İzleyiciler ise hikayenin hızlı şekilde ilerlediğini belirterek, “Acaba bu bir erken final habercisi mi?” sorularıyla endişelerini ortaya koymaya başladı. Dizinin hızlı akan hikayesi merakı artırırken, izleyiciler