Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’nun çocukluk fotoğrafına da bakın! Hiç değişmemiş!..

Yargı dizisinin Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’nun çocukluk fotoğrafına da bakın! Hiç değişmemiş!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarındaki Yargı dizisi ile şu sıralar gündemde olan Kaan Urgancıoğlu, dizi sezon finali yapar yapmaz soluğu tatilde aldı! Uzun süredir dinlenen oyuncu, yaz sezonunda çalışmamayı tercih etti.

‘Ilgaz Savcı’ olarak Yargı dizisinin beğenilen isimlerinden birisi olan Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyada zaman zaman tatil pozlarını paylaşarak hayranlarını mutlu ediyor.

Oyuncu son instagram paylaşımında küçüklük fotoğrafına yer verdi. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan Kaan Urgancıoğlu’nun simasının hiç değişmediği gözlerden kaçmadı.

Yargı dizisinin Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun çocukluk fotoğrafına da bakın! Hiç değişmemiş!.. 8

Annesi Serap Carfi’nin sosyal medyada paylaştığı birlikte çekilmiş fotoğrafını kendi hesabında da paylaşan ünlü oyuncu, sevimli minik haliyle hayranlarını mest etti.

Yargı dizisinin Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun çocukluk fotoğrafına da bakın! Hiç değişmemiş!.. 9

34. bölümüyle sezon finali yapan Yargı dizisi, yeni sezonun en merakla beklenen yapımlarının başında geliyor! Kaan Urgancıoğlu, dizinin 2. sezonuyla Eylül ayında yeniden ekranlarda olacak.

Dizinin yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli olmasa da Yargı’nın Eylül’ün ikinci ya da üçüncü haftası yayınlanması bekleniyor.

Öyle ki sezon finalinde izleyenleri adeta arafta bırakan Yargı’nın şaşkına çeviren son sahneleri ile birlikte yaz sezonu izleyici için çok zor geçti! İzleyici, bir an önce Eylül sezonunun gelmesi ve yeni bölümün yayınlanmasını adeta iple çekiyor! Sosyal medyada yapılan yorumlarda Ceylin’in Ilgaz’ın neden öldürdüğü sorusu sorulurken, kafaların hayli karışık olduğu da anlaşılıyor.