Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Şükran Ovalı’dan kızının doğum gününde duygusal paylaşım!..

Oyuncu Şükran Ovalı’dan kızının doğum gününde duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Futbolcu Caner Erkin ile evli olan Şükran Ovalı, 2018 yılında kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirdikten sonra ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

Ünlü oyuncu 4 yaşına basan kızının doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Mihran Ela’nın doğum gününden renkli kareleri instagram hesabında yayınlayan Şükran Ovalı paylaşımında şu duygusal ifadeleri kullandı;

“Canım kızım iyi ki doğdun. dilerim hep iyi insanlarla karşılaş ! Hayatta sana, senin kadar cömert davransın. Hep söyledim bu hayatta en çok senin annen olmayı sevdim. Bu güzel gün yanımda olan, her detayı özenle yapan, kızımın hayaline uygun bu şahane parti için @fiveoclockpastry e bu güzel kareler için @ozlemturan a ve bizi yalnz bırakmayan tüm dostlara teşekkürler.”

Oyuncu Şükran Ovalı'dan kızının doğum gününde duygusal paylaşım!.. 8

Kızının doğumundan sonra bir süre dizilere ara veren ve sadece küçük rollerde yer alan Şükran Ovalı, hayranlarını çok özletmişti. Oyuncu, 2016 yılından sonra Ufak Tefek Cinayetler dizisinde konuk oyuncu olmasının yanı sıra Menajerime Ara dizisinde de yine tek bölümde konuk olarak ekranda yer aldı.

Oyuncu Şükran Ovalı'dan kızının doğum gününde duygusal paylaşım!.. 9

2022 yılı itibariyle ise Yargı dizisinin kadrosuna katılarak hayranlarını çok mutlu eden oyuncu, ‘Savcı Derya’ karakteriyle yeniden ekranlara etkili bir dönüş yaptı. Çok başarılı geçen Yargı dizisinin ilk sezonuna önemli katkılarda bulunan oyuncu, yaz döneminde ise bir süre dinlendikten sonra Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminin kadrosunda yer alarak yeniden sete çıktı.