Ana sayfa Dizi Haberleri Küçük Gelin, Filinta ve Acil Aşk Aranıyor’dan sonra Gözde Mukavelat yeni dizi arıyor

Küçük Gelin, Filinta ve Acil Aşk Aranıyor’dan sonra Gözde Mukavelat yeni dizi arıyor

tarafından ker_def

Yeni parçası ‘İz’le adından söz ettiren Gözde Mukavelat, oyunculuk ve şarkıcılığı bir arada devam ettiriyor.

Mukavelat, “İki mesleğimi de çok seviyorum. Hayalim daha çok insana ulaşmak” dedi.

‘Küçük Gelin’, ‘Filinta’ ve ‘Acil Aşk Aranıyor’ dizilerinde izlediğimiz Gözde Mukavelat, şu sıra müziğe ağırlık verdi. Ekrandan da uzak kalmak istemediğini söyleyen şarkıcıyla, projelerini ve hayallerini Milliyet gazetesinden Senem Aydın’a anlattı:

– Şarkınız ‘İz’in hikayesini anlatır mısınız?

‘İz’, bu yıl yazdığım ama yaşadığım duygu durumlarının toplamı diyebilirim. Sözlerine baktığınızda hemen her insanın aşıkken yaşadığı hislerin dışa vurumu.

– Geri dönüşler nasıl oldu?

Çok güzel tepkiler alıyorum. İnsanlar şarkının farklı olduğunu düşünüyor ve bıkmadan tekrar tekrar dinleyebildiklerini anlatıyor.

– Sizi oyuncu kimliğinizle tanıyoruz. Müziğe ilginiz nasıl başladı?

Müzik, kendimi bildiğimden beri hayatımda… Ama sektöre ilk adımımı, dokuz yaşında İzmir TRT Çocuk Korosu sınavlarını kazanarak attım. 17 yaşında İstanbul’a yerleştim, oyunculukla birlikte vokalistlik ve solistliğe başladım. Üç hayalim vardı; Rumeli Hisarı, Harbiye ve İzmir Açıkhava’da konser vermek. Kendi konserim olmasa da ikisinin havasını soluyup, tozunu yutmak nasip oldu. Benim için büyük bir başarı, gurur ve mutluluktu. İnşallah bir gün kendi konserimi de vermek nasip olur.

– Şarkı söylemek mi oyunculuk mu keyifli?

Oyunculuk ve şarkıcılık birbirini besleyen iki meslek; bir sürü ortak yönü var. İkisini de yapabilmek için çok ciddi emek, çaba ve zaman sarf ediyorum. Keyif almayan biri için çalışma şartları deli işi gibi görünebilir ama ben bunlardan keyif alıyorum. İki mesleğimi de çok seviyorum.

– Yeni bir dizi projeniz var mı?

Araya single girdiği için sene başı görüşmelerimi iptal etmek durumunda kaldım. Çünkü yaptığım işlerin başarılı olabilmesi için emek vermek gibi bir takıntım var. Arada bir sinema filmi çekebildim, keyifli bir proje oldu. Yeni yıldan itibaren dizi projelerini değerlendirmeye başlayacağım.