Ana sayfa Sosyal Medya Kulüp dizisinde Asude Kalebek bir yıldız adayı gibiydi!

Kulüp dizisinde Asude Kalebek bir yıldız adayı gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Kulüp isimli dizi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizide Raşel karakterini canlandıran Asude Kalebek de henüz öğrenimini sürdüren genç bir oyuncu olarak hikayede yerini aldı.

Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Matilda karakterinin kızı olan Raşel, yetimhanede büyüdü. Çünkü annesi babasını öldürmekten ceza evinde uzun yıllar kaldı. Raşel karakterinin kendi başına buyruk tavırları ve isyanı, hayallerinin peşinden giden pembe dünya görüşünü Asude Kalebek mükemmel bir şekilde yansıttı.

Genç oyuncu o kadar başarılı oldu ki, yeni başladığı kariyerinin en önemli çıkışına imzasını attı. Salih Bademci ile birlikte Kulüp dizisinde oyunculuğu ile göz dolduran Asude Kalebek, henüz 22 yaşında…

Asude Kalebek,18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu genç bir oyuncu. Halen Boğaziçi Üniversitesinde öğrenimini sürdüren Asude Selma Kalebek, dizi dünyasının gelecekteki yıldız adaylarından birisi oldu.

İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’nda oyunculuk çalışmalarını da sürdüren Asude Kalebek, dizinin başrollerinden adeta rol çalarcasına bir performansla dikkatleri üzerine çekti.

Son günlerin dillerden düşmeyen Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır’ın oynadığı Matilda’nın yalnız büyümüş asi kızı olarak, Barış Arduç’un hayat verdiği İsmet’in sevgilisi rolünde yer alıyor Kalebek.

İzleyenlerin başarısı ile takdirini toplayan genç oyuncunun, daha ilk sınavını başarıyla geçmesi, bir anda dizinin yayınlanmasıyla birlikte yapılan izleyici yorumlarıyla ortaya kondu. Sosyal medyada çok konuşulan ve internette de ismi aranan bir isim olmayı başardı.

Önümüzdeki dönemde Asude Kalebek’i bir TV dizisinde görmemiz ise büyük bir olasılık.