Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Murat Ünalmış’ın ismi var ama kendisi yok!

Bir Zamanlar Çukurova’da Murat Ünalmış’ın ismi var ama kendisi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Diziye 3. sezon sonunda veda eden Murat Ünalmış, Demir Yaman karakterine hayat verdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin senaristleri Demir karakterini dördüncü sezonda sanki hikayede olacakmış gibi yansıtınca birçok dizi hayranı Murat Ünalmış’ın tekrar diziye dönebileceği hissiyatına kapıldı. Aslında böyle bir durum yoktu. Senaristler Demir Yaman karakterini bir şekilde hikayede tutmak için haftalardır bir bilinmezlik yarattı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 112. bölümünde ise Demir Yaman’ın cesedi bulundu ve konu kapatılmış oldu. Murat Ünalmış ise bu süreçte Kapadokya’da geçtiğimiz yıl açtığı restoranın işleriyle uğraşıyor.

Hatta diziden arkadaşlarını da zaman zaman mekanında ağırlayan oyuncu, sosyal medyadan hoş pozlar vermeye devam ediyor.

Ünalmış’ın dizideki arkadaşlarından Selin Genç ile Sibel Taşçıoğlu da kısa Kapadokya turunda Murat Ünalmış ile bir araya geldi.

Bir Zamanlar Çukurova'da Murat Ünalmış'ın ismi var ama kendisi yok! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Şermin’ karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu ve ‘Gülten’ karakterini canlandıran Selin Genç dikkat çeken performanslarıyla da ilgi görüyor.