Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır’dan Barış Arduç değerlendirmesi!

Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır’dan Barış Arduç değerlendirmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp isimli dizinin çalışmalarına devam eden Gökçe Bahadır, yoğun bir temposunun bulunduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu, dizide Barış Arduç ile birlikte başrolde bulunuyor. Matilda isimli eski bir mahkum karakterine hayat veren oyuncu, bir kulüpte şarkıcılık yapıyor ve yıllar sonra da bir kızı olduğunu öğreniyor. Barış Arduç da bu kulübün sorunlu taksicisi rolünde bulunuyor…

Gökçe Bahadır dizinin çekimlerinin devam ettiğini ve bir koşturma halinde olduğunu söyledi. Oyuncu, “Yoğun geçiyor, az kaldı çekimlerin bitmesine. Güzel geliyor, yorucu ama iyi gidiyor” şeklinde konuştu.

Aralarındaki uyum ile ilgili soru üzerine Gökçe Bahadır, “Gayet iyi, her şey yolunda, güzel. Hiçbir sıkıntı. Yok, güzel geçiyor. Sıkıntımız olmadı, bütün ekip olarak, iyi bir kimya oluştu aramızda, hiçbir sıkıntı yok” açıklamasını yaptı.

Dijital platformlardaki projeler için “Gayet sağlıklı ve güzel buluyorum” değerlendirmesini yapan oyuncu, düzen anlamında çalışmanın keyifli olduğunu anlattı.

“Belirli kurallar çerçevesinde çalışılabiliyor. 12 saat ise 12 saat şeklinde. O anlamda çok daha rahat oluyor” diyen Gökçe Bahadır, çekimlerin ne zaman biteceğini bilmenin iyi bir duygu olduğuna da vurguda bulundu.

Barış Arduç’un, Fıstık İsmet isimli taksici karakterine hayat verdiği dizinin kadrosunda; Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Salih Bademci gibi güçlü oyuncular da bulunuyor.

Zeynep Günay Tan’ın yönetmenliğini yaptığı dizi toplam 10 bölüm olacak. Çekimler de Gökçe Bahadır’ın da belirttiği gibi yakında bitecek.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği diziye Ruhi Sarı, Suzan Kardeş ve Hazım Körmükçü de konuk olarak katıldı.