Ana sayfa Sosyal Medya Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı!

Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sene projelerindeki büyüleyici performanslarla kariyerinin çıkışını yakalayan Salih Bademci bugün Türkiye’nin en sevilen oyuncularından biri. Bademci sadece oyunculuğuyla değil mütavaziliğiyle de büyük övgü alıyor. Yetenekli oyuncu son olarak bir sosyal medyada bir hayranından özür diledi.

İstanbullu Gelin dizisiyle çıkış yapan ve geçen yıl üç farklı projede yer alan ünlü oyuncu Salih Bademci yoğun bir sezon geçirdi. Show TV’de ekrana gelen Yalancı ve Netflix’te yayınlanan Kulüp dizilerindeki performansları sayesinde Salih Bademci GQ dergisi tarafından Yılın En İyi Erkek Oyuncusu seçilmişti.

Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı! 12

 

Ödül törenindeki konuşmasında ağlayan ve eşine çok duygusal sözlerle teşekkür eden Salih Bademci sadece oyunculuklaki yeteneği değil mütevaziliğiyle de hayranlarının sevgisini kazanmış durumda. Başarılı oyuncu son olarak bir hayranından sosyal medyada özür diledi.

Bir hayranı sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Salih Bademci Kadıköy’de yanımdan geçerken omuz attı” diye yazdı. Hayranı bu paylaşımı Salih Bademci’yi etiketlemeden paylaştı. Ancak buna rağmen Bademci paylaşımı gördü ve hayranından özür diledi.

Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı! 13

Salih Bademci özür mesajında şöyle yazdı: “Çok afedersin farketmedim sanırım. Yoksa dönüp özür dilerdim. Hatta özür dilerim.???? (şov kokan bir gönderi algılanmasın lütfen.)” Bunun üzerine hayranı da Salih Bademci’den özür diledi ve “Yok abim esas ben özür dilerim yoluna çıktığım için, hiç önemli değil ❤️” diye yazdı.

Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı! 14 Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı! 15

Salih Bademci’nin hayranıyla bu yazışması takipçilerini çok etkiledi. Salih Bademci’nin kibarlığı karşısında çok etkilendiklerini söyleyen takipçileri “Güzel insanlara hasret kalmıştık. Bize hatırlattığınız için teşekkür ederiz”. Salih Bademci ve hayranı arasındaki yazışmaya verilen tepkilerden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı! 16 Kulüp’ün Selim Songür’ü Salih Bademci’nin sosyal medyadaki özrü büyük alkış aldı! 17