Ana sayfa Sosyal Medya Oğlum dizisiyle ekranlara gelen Kubilay Aka şarkıcılığa da adım attı!..

Oğlum dizisiyle ekranlara gelen Kubilay Aka şarkıcılığa da adım attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın beğeni toplayan isimlerinden birisi olan Kubilay Aka hayranlarını şaşırttı. Şarkıcı Zeynep Bastık’ın YouTube’daki müzik programına konuk olan ünlü oyuncu şarkıcılık performansıyla da hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Programda pek çok şarkı seslendiren oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle ifade etti; “Güzel kalbi, samimi dostluğu, çok güçlü duyguları ve tabii ki muhteşem sesi için Zeynep Bastık’a kocaman alkıııaaaaşş !!! Yine Yazı Bekleriz söyledik.

Ben daha çok söylemeye çalıştım. Zeynep ve tüm ekibe çok çok teşekkürler emeklerine sağlık herkesin çok keyifliydi sizlerle olmak.”

Oğlum dizisiyle ekranlara gelen Kubilay Aka şarkıcılığa da adım attı!.. 7

Performansıyla hayranları tarafından beğenilen yetenekli oyuncu aynı zamanda Show TV’de yeni başlayan Oğlum dizisiyle de hayranlarıyla buluşuyor.

Oyuncu, Ay Yapım imzalı dizide Songül Öden’in canlandırdığı ‘Zeynep’ karakterinin erkek kardeşi ‘Bulut’ olarak diziye giriş yaptı.

Kubilay Aka Oğlum’da, Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman gibi önemli isimlerle birlikte rol alıyor. Oyuncunun dizideki partneri ise ‘Sedef’ karakterine hayat veren Tuğçe Açıkgöz oldu.

Vatanım Sensin ile yıldızı parlayan, Show TV’nin fenomen olan dizisi Çukur’daki performansı ile takdir toplayan sonrasında Bensu Soral ile baş rolünde yer aldığı Cam Tavanlar dizisi ise çok uzun soluklu olmayan Kubilay Aka’nın Oğlum’daki performansının uzun soluklu olması ise hayranlarının en büyük temennisi.