Ana sayfa Dizi Haberleri Kürşat Alnıaçık yıllar sonra yeniden Osman Sınav ile dizide buluştu!

Kürşat Alnıaçık yıllar sonra yeniden Osman Sınav ile dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay 1962 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kürşat Alnıaçık, 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak. Sinema dünyasının ardından 1990’lı yıllarda dizilere adım atan Kürşat Alnıaçık, birbirinden farklı projelerde yer aldı.

Süper Baba isimli efsane dizide Haluk karakterini canlandıran oyuncu, Deli Yürek isimli fenomen dizide de Savaş olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Kayıp, Medcezir, Kara Sevda, Diriliş Ertuğrul, İsimsizler, Nöbet, Kurşun gibi yapımlarda rol alan Kürşat Alnıaçık birçok rolüyle akıllara yazılan usta bir isim…

Yer aldığı projelerde genelde sert adamlara hayat veren Kürşat Alnıaçık, yeni sezonda atv’nin Yalnız Kurt isimli projesi ile anlaşma yaptı. Osman Sınav’ın yapımcısı olduğu yeni dizi bir aksiyon hikayesi olacak.

Kürşat Alnıaçık ile Osman Sınav yıllar önce Deli Yürek isimli projede yine birlikte çalışmıştı. Osman Sınav, 1998-2002 yılları arasında yayınlanan dizinin başarılı yönetmeniydi.

Son dönemde öne çıkan dijital dizi deneyimini 50 M2 isimli Netflix projesi ile yaşayan ünlü oyuncu, Kasım ayı içinde ekip arkadaşları ile birlikte sete çıkacak.

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han dizi için anlaşma yapılan diğer oyuncular arasında bulunuyor.