Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Han 3 yıl aradan sonra atv dizisiyle dönüyor!

Murat Han 3 yıl aradan sonra atv dizisiyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1975 yılında Ankara’da dünyaya gelen Murat Han, 2007 yılından bu yana sinema ve dizi sektöründe yer almakta olan etkili oyunculardan birisidir…

Vazgeç Gönlüm isimli dizi ile televizyona adım atan Murat Han, Mutluluk isimli sinema filmindeki Cemal karakteriyle de akıllara yazılmıştı. Murat Han bugüne kadar birbirinden farklı rollerle ekranda yer aldı.

Hesaplaşma, Ömre Bedel, Sensiz Olmaz, Eve Düşen Yıldırım, Sana Bir Sır Vereceğim, Hatasız Kul Olmaz, Evlat Kokusu gibi yapımlar oyuncunun televizyon projeleri olarak dikkat çekiyor.

Birçok sinema filminde de rol alan Murat Han, televizyon ekranında en son 2018-2019 sezonunda Savaşçı dizisi ile yer aldı. Oyuncu Karon isimli bir karakteri canlandırmıştı.

Sinemada ise 2021 yılında Akif isimli yeni projede Ali Şükrü Bey karakterini canlandıran Murat Han, 3 yıl sonra yeniden dizilere dönüş yapıyor.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda atv ekranında yayınlanacak olan Yalnız Kurt isimli projeye katıldı. Osman Sınav imzası taşıyan yeni dizi aksiyon işi olacak. Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Kürşat Alnıaçık dizi için şu ana kadar anlaşma yapılan isimler oldu.

Murat Han da Doğan karakteri ile diziye dahil olarak yeniden setlere dönüş kararı aldı.