Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi çok ses getirecek!

Star TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi çok ses getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında şu anda sadece Ada Masalı dizisi izleyici ile buluşuyor. Ancak kanalın sezon içinde yayına alacağı birbirinden iddialı yeni diziler var. Bu yapımlardan birisi de Hanedan isimli dizi olacak…

Titiz bir çalışmanın ürünü olan Hanedan dizisi sektörün etkili firmalarından Ay Yapım imzasını taşıyor. Dizinin senaristi ve ilk rol teklifi yapılan isimlere bakıldığında yeni sezonun çok ses getirecek bir yapımı olduğunu anlayabilirsiniz.

Ece Yörenç’e senaryo emanet edildi… Bugüne kadar çok izlenen birçok diziyi yazan Ece Yörenç, yeni sezonda yeteneklerini Hanedan için konuşturacak.

Fatmagül’ün Suçu Ne, Aşk-ı Memnu, Menekşe ile Halil, Aşk Yeniden ve Yaprak Dökümü gibi çok önemli yapımların senaristi olan Ece Yörenç’in yine ortaya seyir zevki yüksek bir hikaye çıkartması bekleniyor.

Demet Özdemir’e başrol teklifinin yapılmış olması da çok anlamlı bir gelişme… Oyuncu henüz teklif için yanıt vermedi ama çok iddialı isimler ile görüşmelerin yapıldığı da ortaya çıkmış oldu.

Star TV’nin yeni sezonda en etkili dizilerinden birisinin Hanedan olması bekleniyor… Henüz diziyle ilgili farklı bir detay ortaya çıkmadı. Ancak hem senaryosu hem de oyuncu kadrosunun oluşumu konusunda titiz bir çalışma yürütüldüğü belirtiliyor.