Ana sayfa Dizi Fragmanları Kurtlar Vadisi yok ama TRT1’de hayranları kendine çeken bir dizi var!

Kurtlar Vadisi yok ama TRT1’de hayranları kendine çeken bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinin hayranları bir süredir yeni bir hikayenin izleyici ile buluşmasını bekliyor. Çıkan haberler olsa da böyle bir hazırlık olmadığı da sonradan ortaya çıkmıştı. Kurtlar Vadisi hayranları beklemeye devam ederken, Gürkan Uygun’un yeni dizisine de ilgi göstermeleri bekleniyor.

TRT1 ekranında geçen sezon büyük bir çıkış yapan Teşkilat dizisi, ikinci sezonu ile çok daha etkileyici dönüş yapacak. Hem dizinin hikayesinde yenilik yapıldı hem çekimler ve sahneler kaliteli hale geldi hem de yeni karakterler katıldı.

Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp’in hikayeye dahil olmaları yeni sezonu daha da ilgi çekici yaptı… Özellikle de Kurtlar Vadisi hayranları Memati karakteri ile hafızalardan silinmeyen Gürkan Uygun için diziyi izleyeceklerini belirten yorumlar yapıyor.

Sosyal medyada Kurtlar Vadisi’ndeki Memati karakterine gönderme yapan izleyiciler, şu yorumu yaptı: “Memati Baş geldiyse diziyi bundan sonra izlemek vazifemiz oldu.”

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kara olarak ekranda yerini alan Hakan Boyav da yeni sezonda Teşkilat’ın kadrosunda yer alıyor. Hem Memati hem de Kara karakterleri ile hafızalara kazınan iki ünlü isim TRT1 dizisinde buluşunca hayranların da ilgisi arttı.

Kurtlar Vadisi’nin birçok hayranı sosyal medyada iki ünlü oyuncuya atıf yaparak Teşkilat dizisini izleyecekleri yönünde paylaşımlar yapıyor. Teşkilat, ikinci sezonda çok daha etkileyici bir şekilde geliyor.

Türkiye’nin savaş teknolojisi alanındaki yeniliklerinin de ortaya konulacağı Teşkilat’ın yeni sezonu 26 Eylül Pazar akşamı başlayacak. Yıldırım karakterini canlandıracak olan Gürkan Uygun ile birlikte dizinin çok daha fazla kişiden ilgi görmesi bekleniyor.