Ana sayfa Dizi İzle Kuruluş Osman 1. bölüm canlı izle! 20 Kasım Çarşamba 2019

Kuruluş Osman 1. bölüm canlı izle! 20 Kasım Çarşamba 2019

tarafından ker_def

Kuruluş Osman 1. bölümü ile TRT1 ekranında 20 Kasım Çarşamba akşamı başlayacak. Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizide önemli isimler bulunuyor.

Burak Özçivit’in Osman Bey karakteriyle başrolü üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ dizisinin oyuncu kadrosu usta oyuncularla genç yetenekleri bir araya getirdi. Bamsı karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuş Nurettin Sönmez, ‘Kuruluş Osman’ kadrosunda da yer alırken, Dündar karakterini Ragıp Savaş, Alişar karakterini ise Saruhan Hünel canlandıracak.

20 Kasım Çarşamba saat 20.00’de Kuruluş Osman’ı canlı izlemek için linke tıklamanız yeterli…

Kuruluş Osman 1. bölüm canlı izle

Kadronun öne çıkan diğer isimleri ise şöyle: İsmail Hakkı (Samsa),Tuğrul Çetiner (Yannis), Ayşegül Günay (Zöhre), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Serhan Onat (Aybars), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun) , Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos).

Genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, 20 Kasım Çarşamba saat 20:00’de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman’da neler bulacaksınız?

Kuruluş Osman dizisinde izleyicileri bir başarı hikayesi bekliyor.

Ayrıca Osman Gazi’nin destansı mücadelesine şahit olacaksınız.

Osman Gazi’ye bu coğrafyayı yar etmek istemeyen zalimlerin büyük tuzaklarını izleyiciler görecek.

Bir kahramanın bu tuzakları nasıl alt edebildiğini, adım adım hayallerine nasıl yürüyebildiğinin hikayesini Kuruluş Osman dizisinde göreceksiniz.

Kuruluş Osman 1. bölüm canlı izle

ÖNEMİ

Tarihe ışık tutan senaryosu, prodüksiyon kalitesi, kostümleri ve görkemli platosu ile Türk dizi sektörünün uluslar arası arenadaki amiral gemisi olmaya hazırlanan ve henüz yayına girmeden birçok ülkeye satılan ‘Kuruluş Osman’, muhteşem oyuncu kadrosu ile de seyircinin gönlünde taht kuracak.