Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman 2. bölüm 2. fragmanı; Osman Gazi’den büyük karar

Kuruluş Osman 2. bölüm 2. fragmanı; Osman Gazi’den büyük karar

tarafından ker_def

Kuruluş Osman dizisi geçtiğimiz Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana gelmiş ve çok beğenilmişti. Dizinin 2. bölümü 27 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak.

Peki neler olacak?

Fragmandaki deteylar şöyle: Ertuğrul Gazi’nin Oğlu Osman Gazi’nin mücadelesi iyice alevlenecek. Düşman her yerde… Kadınlar da bu savaşta yer almak için hazırlanıyor. Osman Gazi, fetih edilen topraklara orayı fetheden yiğitlerin adlarını verecek. Bastığı yer yurt olacak, mazlumlar burada sığınacak.

Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı:

KURULUŞ OSMAN KÜNYE

Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Ahmet Yılmaz-Fethi Bayram
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur

OYUNCULAR: Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), İsmail Hakkı (Samsa),Tuğrul Çetiner (Yannis), Ayşegül Günay (Zöhre), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Serhan Onat (Aybars), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos).