Ana sayfa Sosyal Medya Çiğdem Batur artık bıktı, susmayacak!

Çiğdem Batur artık bıktı, susmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, son dönemde Amiral Battı Kaçıyoruss isimli tiyatro oyunundaki rolü ile dikkat çekmişti.

Balerin olarak sahneye çıkan ünlü oyuncu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde instagram hesabından yaptığı paylaşım ile beğeni topladı.

Ünlü oyuncu kadına yönelik hemen her gün yaşanan şiddet olaylarına değindi ve bir gün gerçek iyilerin kazanacağına inandığını belirtti.

İşte Çiğdem Batur’un mesajı:

Her gün “şiddete son” diye bağırsak da; her yeni güne yeni bir şiddet haberiyle uyanıyoruz. Şiddet dediğin sadece fiziksel değildir. Hakaret edildiğinde sözlü şiddet, baskı gördüğünde duygusal şiddet mağdurusun.

Üzülmekten içimiz kurusa da; empati yeteneğinden yoksun, namusu sadece iki bacak arasında sanan, iyilik kavramını kendi çemberi içinde arayan eril kişilerin olduğu bir toplumda sözcükler böyle böyle tükenip gidiyor.

Gerçek bu iken, tüm hoyrat nakaratlara inat; “Bir umuttur yaşatan insanı…” nağmeleri hiç dinmesin yüreğinizde. Çünkü bir gün; gerçek iyiler kazanacak. #Susma #25KasımKadınaYönelikŞiddetleMücadeleGünü

Çiğdem Batur artık bıktı, susmayacak! 7