Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman 3. bölüm fragmanı; Allah’ım bu düşü gerçek eyle

Kuruluş Osman 3. bölüm fragmanı; Allah’ım bu düşü gerçek eyle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ın 4 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Dizinin 27 Kasım akşamı yayınlanan 2. bölümüne Söz dizisinde Ateş olarak hatırlayacağınız Eren Vudem de katıldı. Böylelikle kadro iyice genişledi.

Kuruluş Osman dizisi 2. bölümüyle de hem ekranda fırtına gibi esti hem de sosyal medyada büyük yankı buldu. Sosyal medyada yorumda bulunan izleyiciler, projeyi gururla takip ettiklerini belirten yorumlarda bulunmakta.

“Allah’ım, bu toprakları aşan ufuklarımı, haritalara sığmayacak hayallerimi bilen sensin, bu düşü gerçek eyle.” İşte bu söz 3.bölümün sloganı olacak.

Dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN KÜNYE
Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Ahmet Yılmaz-Fethi Bayram
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur
OYUNCULAR: Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), İsmail Hakkı (Samsa), Seda Yıldız, Ayşegül Günay (Zöhre), Tuğrul Çetiner (Yannis), Eren Vurdem (Konur Alp), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Özge Törer, Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Burak Sarımola (Andreas), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos)