Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisi 105. bölümde olay yaratan karşılaşma!

Kuruluş Osman dizisi 105. bölümde olay yaratan karşılaşma!

tarafından ker_def

atv ekranındaki dördüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, nefesleri kesecek 105’inci bölümüyle 23 Kasım Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek. Osman Bey’in, Selçuklu Sultanı Valide İsmihan Sultan’la karşı karşıya geldiği görüntüleri ile olay yaratan 105. Bölüm tanıtımı, ‘Kuruluş Osman’ seyircileri arasında büyük heyecana sebep oldu.

Osman Bey’in fetihten fetihe koşması Selçuklu Sultanı Valide İsmihan Sultan’ın hiç hoşuna gitmez. Osman Bey’in önünü kesmek üzere Yenişehir’e gelir. İsmihan Sultan, Osman Bey’in önüne nasıl engeller koyacaktır? İsmihan Sultan’a bu konuda kimler yardım edecektir?

Marmaracık Hisarı alınmış fakat şimdi akıllarda büyük bir soru işareti vardır. Osman Bey Marmaracık Hisarı’nı kime verecektir? Turgut Bey, Marmaracık Hisarı alındığı için oldukça mutludur. Marmaracık için yaptığı fedakarlıklara karşı Osman Bey’in tutumu ne olacaktır?

OSMAN BEY’İN İÇİNE DÜŞEN KURT!

Osman Bey Marmaracık Fethi için büyük bir şenlik kurar. Fakat kendiyle baş başa kaldığında iç muhasebesi yapar. Osman’ın içini büyük bir kurt kemirmektedir. Osman’ın içini kemiren bu kurt nedir?

GÜRBÜZ ALP, OSMAN BEY’LE SAVAŞMAYA BAŞLIYOR

Osman Bey’in Alplerine “Kardeşiniz Gürbüz Alp” diye tanıştırdığı Gürbüz Alp kimdir, nereden gelmiştir? Osman Bey ile ilişkisi nedir? Osman Bey’in Gürbüz Alp’e vereceği önemli görev ne olacaktır?

OSMAN BEY’İN YENİ HEDEFİ KÖPRÜHİSAR

Osman Bey Marmaracık’ı fethetmiştir. Ancak fütühat durmayacaktır. Hedefi Köprühisar’dır. Osman Bey Köprühisar Fethi için evvelce hangi adımları atmıştır? Osman Bey, Köprühisar’ı fethedebilecek midir?

OLOF VE BAYINDIR BEY İŞBİRLİĞİ Mİ YAPACAK?

Osman Bey’in kurduğu büyük oyunla kimliği ortaya çıkan ve Marmaracık’ı Osman Bey’e kaptıran Olof yeni taktikler peşindedir. Bu yolda kendisine yeni ittifaklar arayan Olof’un yeni hedefi Bayındır Bey’dir. Olof, Bayındır Bey’i yanına çekmek için hangi hamlelerde bulunacaktır? Bayındır Bey, Olof’un teklifini kabul edecek midir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.