Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi yine zirvede, Sandık Kokusu izleyici kaybetti, Şahane Hayatım geri döndü!

Kuruluş Osman dizisi yine zirvede, Sandık Kokusu izleyici kaybetti, Şahane Hayatım geri döndü!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları reytinglerde dizilerin savaşı devam ederken, beşinci sezonu ile Kuruluş Osman yine birincilik kürsüsünü hiçbir rakibine kaptırmadı. Bir ara Sandık Kokusu isimli dizinin AB grubunda birinciliği elde etmesi ile birlikte Çarşamba rekabetinde taşların bir anda değişebileceği görülmüştü. Ancak bu durum uzun süre devam edemedi.

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ gibi iki güçlü kadın oyuncunun başrolünde yer aldığı Sandık Kokusu isimli dizinin beşinci bölümü yayınlandı. Dizinin tüm izleyici gruplarında da geçen haftaya göre daha düşük oranlar elde ettiği ve izleyici kaybının devam ettiği görüldü.

Bir ara çok iyi reytingler elde ederek müthiş bir çıkışa imzasını atan Sandık Kokusu dizisinin kısa sürede düşüş yaşaması ve sıralamada bir hayli geriye düşmesi düşündürücü bir gelişme oldu. Dizinin beşinci bölümü tüm izleyici gruplarında da ortalamanın üzerinde reytingler elde etti. Tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olan dizi, AB grubunda dördüncü ve ABC1’de ise üçüncü sırayı elde etti.

Çarşamba rekabetinde dikkat çeken dizilerden olan Şahane Hayatım’ın izleyici kayıpları yaşamasının ardından yeniden iyi sonuçlar elde etmesi de hayranlarını sevindiriyor. Dizi 10. bölümü ile yayınlandı ve AB grubunda ikincilik elde eden Şahane Hayatım, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise dördüncülük elde etti.

Bu sonuçlara bakıldığı zaman Kuruluş Osman dizisinin çarşamba akşamlarının bir numarası olmayı sürdürdüğünü, Şahane Hayatım’ın yeniden yükseliş trendinde olduğunu ama Sandık Kokusu dizisinin de reytinglerde gücünün azaldığını söylemek yanlış olmayacaktır.