Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde Zeynep Akdeniz’e göre Gönül Dağı dizisinin başarısının altında sevgi yatıyor!

Müjde Zeynep Akdeniz’e göre Gönül Dağı dizisinin başarısının altında sevgi yatıyor!

tarafından ker_def

4 Sezondur TRT 1 izleyicilerinin gözbebeği olan, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, samimi ve gerçek yaşamdan kesitler sunan etkileyici senaryosuyla olduğu kadar usta oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Dizide Belediye Başkanı Münir beyin eşi Kamuran karakterini canlandıran Müjde Zeynep Akdeniz de başarılı performansıyla büyük beğeni topluyor. Diziye katılması için teklifin gelmesine çok sevindiğini belirten Müjde Zeynep Akdeniz, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“4 sezondur çok severek izlenen, böylesine başarılı ve samimi bir diziye dahil olduğum haberini aldığım ilk andan itibaren çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Gönül Dağı’nın çok severek izlendiğini biliyordum ama çevrem, ailem ve dostlarımın diziye dahil olmamla ilgili yaşadıkları paylaşım ve mutluluğu görünce buna çok daha yakından şahit oldum.

Her işin illaki zorlukları, kolaylıkları olur … Ben pozitif bakmaya, pozitif enerjiye inanıyorum… Çekimler, hocalarımızın, ekibimizin, oyuncu arkadaşlarımın samimiyeti ve profesyonelliğiyle her geçen gün daha da keyifli geçiyor benim için. Tüm sistemin oturduğu bir set ve ben bunun avantajlarını yaşıyorum diyebilirim. Mutluyum…”

Gönül Dağı dizisi Anadolu insanının yaşamından örnekler paylaşan bir yapım. Dizinin ekibi de çok mutlu bir aile ortamında çalışmalarını sürdürüyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimler bölge halkından da büyük destek görüyor. 4 sezondur çok iyi reytingler elde eden ve cumartesi akşamlarının birincisi konumundaki Gönül Dağı dizisinin sevgi dolu hikayesi izleyicileri de derinden etkiledi.

Müjde Zeynep Akdeniz de bu samimiyet ve sevgi ortamına dikkat çekerek şunları anlattı:

“Her zaman sevgi ve samimiyet kazansın… Her şeyin temelinde sevgi yatıyor çünkü. Buradan bakınca demek ki Gönül Dağı dizisinde A’dan Z ye tüm ekip işini sevgiyle yapıyor ki bu samimiyet ekrana yansıyor… İzleyici de bunu hissediyor ve Gönül Dağı birincilik koltuğuna oturuyor. Daha nice başarılara diyorum…”