Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi zirve tek başına adeta dev bir çınar gibi!

Kuruluş Osman dizisi zirve tek başına adeta dev bir çınar gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin istikrarlı gidişatını görmemek mümkün değil… Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı yapımcı Mehmet Bozdağ’ın da hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı dizinin güçlü prodüksiyonu ve etkili oyunculukları, iyi hikaye ile birleşince istikrar da kendiliğinden geliyor.

İlk sezonundaki acemilikleri ikinci sezonda üzerinden atan Kuruluş Osman ekibi adeta kabuk yenilemişti… Dizinin ikinci sezondaki çıkışı iyi bir ivme kazandırdı ve bu durum üçüncü sezona da sıçradı…

Burak Özçivit’in Osman bey karakterinde kariyerinin en büyük adımlarını atmaya devam ettiğini söyleyebiliriz. Hem çekim kalitesi hem heyecanı yüksek tutan hikayesi hem duygu geçişlerindeki ustalık eseri oyunculukları ile atv dizisi bu sezona da damgasını vurdu.

Bu sezon en iyi reytingleri alarak bir numarada bulunan Kuruluş Osman dizisinin elde ettği güçlü pozisyona en yakın duran yapım Gönül Dağı… Ancak atv dizisi TRT1’in çok sevilen Gönül Dağı’nın da önünde zirvede yer alıyor.

Kuruluş Osman dizisi zirve tek başına adeta dev bir çınar gibi! 7

Sezonun en başarılı dizisi olması bir yana bir de bunu her hafta elde ettiği yüksek reytinglerle desteklemesi Kuruluş Osman’ı gurur duyulacak bir yapım haline getiriyor.

Hem yapımcısı hem yayıncısı hem de oyuncularının yüksek konsantrasyonu ile bir dizinin nasıl zirvede kalabileceğinin ispatı Kuruluş Osman oldu.

Dizi adeta zirveye kurulan bir çınar gibi duruyor ve her hafta da milyonlarca izleyiciyi atv ekranına çekmeyi başarıyor. İstikrarlı gidişatıyla Kuruluş Osman dizisinin sektördeki diğer yapımlara hem örnek olduğunu hem de ders verdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.