Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin reytingi düştü, Barbaroslar yükseldi! Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova ne yaptı?

Mahkum dizisinin reytingi düştü, Barbaroslar yükseldi! Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen 4 dizisinin muhteşem bir reyting rekabetini izlemekteyiz… Mahkum dizisi başladığı günden bu yana çok iyi çıkış yakaladı ve çift haneli reytingler elde edebilen birkaç diziden birisi oldu. Fox TV’nin bu sezon diziler konusunda yaşadığı şanssızlığı Mahkum ile üzerinden atması da önemli bir gelişmeydi.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansı ile taçlandırdıkları Mahkum dizisinin reytinglerinde 10. bölümde bir düşüş gözlemlendi. Çift haneli reytinglerden bir miktar geriye doğru düşen dizi yine de tüm kategorilerde rakiplerinin önünde birincilikler elde etti.

Tüm izleyici gruplarında küçük bir reyting düşüşü yaşamasına rağmen Mahkum’un yine tüm izleyici gruplarında rakiplerinin bir hayli önünde olması büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor.

TRT1 ekranında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ise geçtiğimiz bir iki haftalık reyting düşüşünün ardından yeniden bir toparlanma yaşadı… 20. bölümü yayınlanan dizi yine izleyicilere büyük heyecan kattı ve yine çok başarılı sonuçlar alarak tüm kategorilerde üçüncü sırada yerini aldı…

Bir Zamanlar Çukurova’nın atv ekranında tüm kişiler kategorisindeki ikinciliği devam ediyor… 4. sezonu süren dizinin sadık izleyici kitlesi hikayeyi bırakmaya niyetli değil ve bu durum atv’ye büyük güç katıyor.

Camdaki Kız dizisi ise güçlü hikayesi ile hem AB hem de ABC1 grubunda ikinci sırada yer alarak Mahkum’u biraz da geriden takip ediyor… Sezon başında çift haneli reytingler alarak perşembe akşamının sürükleyici yapımı haline gelen Camdaki Kız, artık bu özelliğini kaybetmiş durumda bulunuyor.

Perşembe rekabetinde yer alan 4 dizinin de çok başarılı işler yaptığını ve çok iyi durumda bulunduğunu belirtelim.