Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisinde seyircinin nefretini kazanan bir usta var!

Kuruluş Osman dizisinde seyircinin nefretini kazanan bir usta var!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Taner Turan, 1969 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Tiyatro kökenli olan ve sinemada da önemli projelerde yer alan Taner Turan, aynı zamanda dizilerde de rol alıyor… Ezel, Şeref Meselesi, Paramparça gibi dizilerden de tanıdığımız oyuncu, Uyanış Büyük Selçuklu isimli projede Emir İlteber karakteri ile de dikkat çekmişti.

Blu TV’nin çok ilgi çeken Yeşilçam isimli dizisinde Naki karakterinde de yer alan Taner Turan, şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde Vezir Alemşah olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Ekip arkadaşları ile çok iyi anlaştıklarını ve sette her şeyin çok güzel şekilde ilerlediğini anlatan usta oyuncu, Burak Özçivit ile karşılıklı sahneleri ile de çok konuşuluyor.

Kuruluş Osman dizisinde seyircinin nefretini kazanan bir usta var! 7

Osman Bey ile Vezir Alemşah karşılaşmaları izleyicilere keyif verdi. Aynı zamanda dizinin hayranlarının nefretini kazanan bir karakter oldu Vezir Alemşah…

Taner Turan bu konuda şu şekilde konuştu: “İleriki bölümlerde neler olacağını ben de bilmiyorum. Şu an 82’nci bölümü çekiyoruz. Osman Bey ile karşılıklı sahnelerimiz seyircilerimize o gerginliği yaşatıyor. Başta ben sürekli Osman’ı sıkıştırdım, onu asmaya kalktım. Böyle olunca seyircinin nefretini kazandım.

Ondan sonra bir dönüşüm oldu ve Osman beni sıkıştırmaya başladı. Böyle karşılıklı sahnelerimiz oldukça seyirci daha fazla keyif alacak diye düşünüyorum. Vezir gizli gizli planlarına devam edecek kimse merak etmesin.”

Taner Turan, bu soruya şu yanıtı verdi: “Ben kostümlerin hepsini kullanmak istiyorum. Kostümlerimi çok seviyorum. Kıyafet, oyuncuyu havaya sokan bir unsur. Mesela ben yüzük takmayı çok severim. Özel hayatımda da yüzüklerim vardır. Turnelere gittiğimde antikacılardan bulup alırım. Dolayısıyla yüzüğümü alabilirim. Her setten anı olarak kendime kostüm ya da aksesuvarlardan bir parça alıyorum Buradan da yine birkaç parça alacağım gibi görünüyor.”